Obavijesti

Sport

Komentari 20

Šimunićevi klinci izgubili od Rumunjske, ništa od Eura

Šimunićevi klinci izgubili od Rumunjske, ništa od Eura

Hrvatska U-19 reprezentacija izgubila je od vršnjaka iz Rumunjske 2-1. U posljednjem kolu naši igraju protiv Gruzije, ali više ne mogu prestići Rumunje

VIDEO

Hrvatska reprezentacija do 19 godina izgubila je u Karlovcu drugu utakmicu Elitne runde kvalifikacija za Euro od Rumunjske 2-1 i ostaje bez EP-a.

POGLEDAJTE VIDEO: Šimunić i Stojković nakon Islanda

Pokretanje videa...

Šimunić i Stojković nakon Islanda VIDEO

U okršaju dvije momčadi koje su pobijedile u prvom kolu, Rumunji su krenuli čvršće i rano, u desetoj minuti, poveli golom Chiritoiua.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tek nakon toga gola "mali vatreni" počeli su igrati kako znaju, spustili su loptu na zemlju i počeli dominirati i prijetiti. Rezultat je bio izjednačujući gol Karla Špeljaka, napadača Lokomotive, u 28. minuti na asistenciju klupskog suigrača Luke Stojkovića. Vidović i Frigan imali su dobre šanse.

I u nastavak su naši ušli raspoloženiji, ali bez prave šanse. A onda je u 73. hajdukovac Bradarić skrivio jedanaesterac, a Ilie je pogodio za novo vodstvo Rumunja.

Izbornik Josip Šimunić sve do posljednjih 20 minuta nije mijenjao igrače, a u 82. minuti krenuo je na sve ili ništa trostrukom zamjenom. No, nije bilo vremena ni mogućnosti za preokret.

Samo pobjednik skupine ide na Euro, a nakon što su Island i Gruzija odigrali 1-1, Hrvatska više nema šanse. U utorak Hrvatska igra protiv Gruzije, a Rumunjska protiv Islanda, no i ako Rumunji izgube, ostat će ispred naših zbog međusobne pobjede.

Za Hrvatsku su igrali: Kolić - Soldo (od 82. Ivanović), Bradarić, Perković, Cvijanović (od 82. Zilinski) - Lusavec, Rak (od 77. Barišić), Vidović - Stojković (od 82. Krolo), Frigan (od 69. Šaranić), Špeljak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu