To je to što me zanima!

Slaven Bilić ostao bez Manuela Pamića zbog ozljede koljena

Vjerojatno će se brzo vratiti treninzima, ali za utakmicu s Češkom u Puli u srijedu neće biti spreman. Pamić je ozlijedio koljeno, pa neće nastupiti u rodnom gradu
Vidi originalni članak

Slaven Bilić pozvao je Manuela Pamića (24) za ogled s Češkom nakon što je zbog operacije slijepog crijeva otpao Luka Modrić. Dan poslije Pamić je morao otkazati suradnju zbog ozljede koljena, javlja HNS. Propustio je tako premijerno nastupiti u A-vrsti u rodnoj Puli na novom stadionu Aldo Drosina.

- Pamić je jučer popodne primio vrlo jak udarac u koljeno, točnije u lijevu glavicu fibule. Ozlijeđeno područje je jako bolno. Razgovarao sam i s njegovim liječnikom, potvrdio mi je da Manuel zbog bolova ne može trčati pod punim opterećenjem i zapravo nema baš nikakvog izgleda da bi bio spreman za eventualni nastup u srijedu - rekao je prof. Boris Nemec, liječnik hrvatske nogometne reprezentacije i naglasio da nasreću nema unutarnjih ozljeda u koljenu. Manuel će morati odraditi fizikalnu terapiju. 

Pamić je s 'kockastima' putovao na Euro u Austriju i Švicarsku kao pridruženi član reprezentacije. Upisao je 21 nastup od 2005. u mladim hrvatskim selekcijama.  



Idi na 24sata

Komentari 12

  • JUKI HS 05.02.2011.

    Zovi Ljubičića

  • pamy 05.02.2011.

    koga nema?

  • DUGI__17 05.02.2011.

    sammir ili brezovec

Komentiraj...
Vidi sve komentare