To je to što me zanima!

Ronaldo slavio nakon debakla: "Vaš smijeh, naša sramota..."

Ronaldo je nakon debakla na Calderonu otišao slaviti rođendan. Predsjednik kluba je bio bijesan. Kao i navijači, koji su izvrijeđali Portugalca na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo neće protekli vikend pamtiti po dobrome. U subotu je Atletico Madrid na Calderonu razbio Real na krilima sjajnog Marija Mandžukića, Ronaldo je u 90 minuta utakmice tek jedanput pucao po golu, a ni to nije išlo u okvir.

Nakon utakmice Ronaldo je otišao proslaviti 30. rođendan sa suigračima Modrićem, Rodriguezom, Pepeom, Marcelom, Navasom, Coentraom i Khedirom.

Ronaldo je čak i zapjevao , a do pjesme nije bilo Realovom predsjedniku koji je bijesan jer je Portugalac nakon debakla išao slaviti, iako se radilo o njegovom privatnom vremenu u kojem valjda može raditi što hoće.

- Ronaldo je organizirao zabavu mjesec dana unaprijed. Neki od njegovih članova obitelji stigli su iz daleka, uključujući 40-ero djece. Ronaldo je bio utučen zbog poraza, ali nije htio otkazati zabavu - objasnio je Ronaldov agent Jorge Mendes.

Ronalda su žestoko kritizirali i navijači, a španjolski mediji pišu o raskolu u svlačionici "kraljeva". Na zabavi koju je Ronaldo organizirao nije bilo niti jednog španjolskog igrača pa tako ni starosjedioca u klubu, Ramosa i Casillasa.

Navijači su došli prosvjedovati i ispred klupskog trening centra. Dvojica od njih držala su transparent na kojem je pisalo:

"Vaš smijeh, naša sramota":

Idi na 24sata

Komentari 70

  • NikaBartowski 10.02.2015.

    Zasto bi covjek propustio svoj rodendan i to jos 30?

  • DominikBuršić 10.02.2015.

    Ja ne volim Ronalda ali to ne znači da on mora kod kuće mora raditi što mu se kaže

  • tomicalomica 10.02.2015.

    Otkada ga je Irina odje , ovaj lik je puko ko kokica

Komentiraj...
Vidi sve komentare