To je to što me zanima!

Vlašići nakon bronce opet slave! 'Vatreni' dobio drugo dijete...

Niksi je dobio najljepši mogući poklon nakon osvojene bronce na Svjetskom prvenstvu u Katru. Njegova supruga Ana je na Božić rodila kćerkicu čije ime još nije poznato
Vidi originalni članak

U svibnju prošle godine, uoči Europskog prvenstva u nogometu, Nikola Vlašić (25) je u crkvi Svetog Lovre u Splitu oženio dugogodišnju djevojku Anu. Mjesec dana nakon vjenčanja, kao plod njihove ljubavi, na svijet je stigao sinčić Noa, a kako doznaju 24sata, obitelj Vlašić ovih dana je postala brojnija za još jednog člana.

Niksi je dobio najljepši mogući poklon nakon osvojene bronce na Svjetskom prvenstvu u Katru. Njegova supruga Ana je na Božić rodila kćerkicu čije ime još nije poznato.

Novo dijete stiglo je na svijet samo nekoliko dana nakon što se Niksi s brončanom svjetskom medaljom oko vrata vratio u Hrvatsku. No, vremena za slavlje nije bilo puno. Dobio je tek nekoliko dana odmora pa se zaputio u Italiju na pripreme s Torinom za nastavak sezone. I odmah u prvoj utakmici je briljirao, u pobjedi nad Monzom (4-1) zabio je dva gola u dvije minute i najavio još bolju sljedeću godinu. Ne sumnjamo kako će novo pogonsko gorivo i motiv imati u svojoj kćerkici.

Nešto ranije, početkom studenog, Niksijeva sestra Blanka postala je majka. Rodila je sina Monda kojeg je dobila u braku s belgijskim novinarom Rubenom Van Guchtom. Ubuduće će blagdani u obitelji Vlašić biti puni dječjeg smijeha. 

Nikola i Ana u dugogodišnjoj su vezi, nakon što je Nikola preselio iz Evertona u CSKA njegova Ana se posvetila fakultetu, a onda se i ona doselila u Moskvu. Sretni par nije tajio svoju vezu, ali Nikola nikad nije htio govoriti o privatnom životu. Bila je njegova najveća podrška u najtežim trenucima koje je prolazio u Evertonu i West Hamu, vjerovala je u njega i uspio je vratiti se tamo gdje pripada. U Torinu je prodisao i konačno zaigrao sukladno svojoj klasi. Sad ima motiv više da bude još bolji. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • komentator Luka10 29.12.2022.

    čestitke, i lijepa mu je supruga

  • Palmanova 29.12.2022.

    jel vatreni dobio dijete, ili cura mu??

  • Izdislav 29.12.2022.

    Doznajte zašto i ona nema talibradu.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare