Obavijesti

Sport

Komentari 37

Vlašići nakon bronce opet slave! 'Vatreni' dobio drugo dijete...

Vlašići nakon bronce opet slave! 'Vatreni' dobio drugo dijete...

Niksi je dobio najljepši mogući poklon nakon osvojene bronce na Svjetskom prvenstvu u Katru. Njegova supruga Ana je na Božić rodila kćerkicu čije ime još nije poznato

VIDEO

U svibnju prošle godine, uoči Europskog prvenstva u nogometu, Nikola Vlašić (25) je u crkvi Svetog Lovre u Splitu oženio dugogodišnju djevojku Anu. Mjesec dana nakon vjenčanja, kao plod njihove ljubavi, na svijet je stigao sinčić Noa, a kako doznaju 24sata, obitelj Vlašić ovih dana je postala brojnija za još jednog člana.

Niksi je dobio najljepši mogući poklon nakon osvojene bronce na Svjetskom prvenstvu u Katru. Njegova supruga Ana je na Božić rodila kćerkicu čije ime još nije poznato.

Novo dijete stiglo je na svijet samo nekoliko dana nakon što se Niksi s brončanom svjetskom medaljom oko vrata vratio u Hrvatsku. No, vremena za slavlje nije bilo puno. Dobio je tek nekoliko dana odmora pa se zaputio u Italiju na pripreme s Torinom za nastavak sezone. I odmah u prvoj utakmici je briljirao, u pobjedi nad Monzom (4-1) zabio je dva gola u dvije minute i najavio još bolju sljedeću godinu. Ne sumnjamo kako će novo pogonsko gorivo i motiv imati u svojoj kćerkici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nešto ranije, početkom studenog, Niksijeva sestra Blanka postala je majka. Rodila je sina Monda kojeg je dobila u braku s belgijskim novinarom Rubenom Van Guchtom. Ubuduće će blagdani u obitelji Vlašić biti puni dječjeg smijeha. 

KATAR 2022 - Hrvatska pobjedila Maroko i osvojila broncu na Svjetskom prvenstvu

Nikola i Ana u dugogodišnjoj su vezi, nakon što je Nikola preselio iz Evertona u CSKA njegova Ana se posvetila fakultetu, a onda se i ona doselila u Moskvu. Sretni par nije tajio svoju vezu, ali Nikola nikad nije htio govoriti o privatnom životu. Bila je njegova najveća podrška u najtežim trenucima koje je prolazio u Evertonu i West Hamu, vjerovala je u njega i uspio je vratiti se tamo gdje pripada. U Torinu je prodisao i konačno zaigrao sukladno svojoj klasi. Sad ima motiv više da bude još bolji. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu