To je to što me zanima!

Slažete li se sa smjenom Jarnija s pozicije izbornika U-17?

Dinamo u nokaut fazi Konferencijske lige igra protiv Betisa, a Robert Jarni izjavio je kako će navijati za Betis. Ta izjava koštala ga je pozicije izbornika
Vidi originalni članak

Robert Jarni više nije izbornik U17 reprezentacije. Bivši vatreni u intervjuu za Večernji list izjavio je kako će navijati za Betis protiv Dinama u nokaut fazi konferencijske lige.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Jaka su momčad, zahtjevan protivnik. Imat ćemo respekt sve do izlaska na teren. Budite uvjereni da će se i nas nešto pitati. Nameće se da ovu utakmicu igramo s malo pritiska, u situaciji u kojoj ne cvjetaju ruže, ali želimo pokazati snagu - najavio je Petković, koji je odgovorio Robertu Jarniju, izborniku U-17 hrvatske nogometne reprezentacije koji je u intervjuu za Večernji list rekao kako će u utakmici navijati za Betis.

BIO JE IZBORNIK U-17 Jarni rekao da će navijati za Betis protiv Dinama. HNS ga je smijenio s mjesta izbornika!

Izjava je podigla puno prašine, a situacija je eskalirala kada je tu izjavu komentirao Bruno Petković

- Doista je to rekao? Ako je tako rekao, ako to misli, onda je klaun! Ljudi koji predstavljaju hrvatsku državu, a ne navijaju za hrvatski klub, to su obični klauni. Slobodno to napišite! Čovjek koji navija protiv hrvatskog kluba u Europi, a Hrvat je, to je klaun - rekao je Petković

HNS je na dan utakmice smijenio Jarnija s pozicije izbornika U17 reprezentacije. 

NIŽU SE REAKCIJE Samovojska: Petkovićeva izjava je dolijevanje ulja na vatru, a sad nije vrijeme za podjele...

"Međutim, HNS je vrlo jasnog stava da za sve hrvatske izbornike vrijede viši standardi te da je neprimjereno, nepoželjno i nedopustivo da osoba na čelu jedne hrvatske reprezentacije otvoreno navija protiv bilo kojeg hrvatskog kluba u europskom natjecanju. Promicanje zajedništva unutar hrvatske nogometne obitelji uvjet je bez kojeg se ne može uspješno voditi neka hrvatska selekcija", naveli su iz saveza.

 
Idi na 24sata

Komentari 232

  • Hell_on_wheels 15.02.2024.

    Treba onda i onog tupana Petkovica sankcionirat

  • Lucky_7 15.02.2024.

    Potpuno ispravna odluka HNS-a!

  • orimcar 15.02.2024.

    Konačno da su reagirali u HNS-u,to nisu sportaši niti domoljubi,primjer,kako mogu igrati za reprezentaciju osobe koje pjevaju da nekoga mrze ili biti na funkciji u HNS,zna se na kog se to odnosi to nisu sportaši !

Komentiraj...
Vidi sve komentare