To je to što me zanima!

Bojković slomio Čelića, Ostanek 'specijalkom' pobijedio Kosića

U prvom finalu regionalnog MMA turnira 'Armagedona' Bažant je diskvalificiran zbog udaraca u potiljak, Adriana Vuković iznenađujuće je izgubila, a Englez od 67 kg izazvao je - Ngannoua!?
Vidi originalni članak

Ovdje možete pogledati finale prve sezone 'Armagedona'

 

U Zagrebu je završilo prvo finale Armagedona, vrlo popularnog regionalnog MMA natjecanja. Borbe je na YouTube kanalu 24sata cijelo vrijeme pratilo desetak tisuća fanova. I vidjeli su doista odlične priredbe, nekih se ne bi posramio ni KSW, pa ni UFC!

Od sedam borbi ni jedna nije došla do sudačke odluke, a spektakularan je bio okršaj Marka Bojkovića i Patrika Čelića. Uoči borbe prepucavali su se na društvenim mrežama, a u kavezu je ipak pobijedio srpski borac, nakon što je Čelić izdržao brojne udarce, ali ne i zahvat gušenja.

I Marko Ostanek u šlagerskom je okršaju zagrebačkih boraca gušenjem svladao Jakoba Kosića, a Daniel Bažant dominirao je protiv Nine Škrijelja, ali je diskvalificiran zbog nedopuštenih udaraca u potiljak.

Engleski borac Harry Hardwick dominantno je svladao Dubrovčanina Karla Caputa pa u izljevu emocija i samodopadnosti naglasio:

- Ne bojim se nikoga, mogu se boriti sa svakim, pa i s Ngannouom!

Harry "Houdini", usput, ima 67 kg...

Slovak Vlasto Čepo sredio je Leona Krajačića, Adriana Vuković iznenađujuće je izgubila od Poljakinje Ane Marije Pal, a u okršaju 120-kilaša Donald Ćosić brzo je nokautirao Slovenca Tadeja Dajčmana.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • grga5 13.04.2021.

    Di mi je frend patuljak pa ne javljas se nis inace frajer se predstavio imam 175 i 77 kg, di si pjetlicu???

  • stojka100 11.04.2021.

    kosicu sad mozes po jarunskim šumicama opet operirat kak idu priče

  • 11.04.2021.

    ja pročitao čilića, pa se nisam čudio....

Komentiraj...
Vidi sve komentare