Obavijesti

Sport

Komentari 81

Bojković slomio Čelića, Ostanek 'specijalkom' pobijedio Kosića

Bojković slomio Čelića, Ostanek 'specijalkom' pobijedio Kosića
8

U prvom finalu regionalnog MMA turnira 'Armagedona' Bažant je diskvalificiran zbog udaraca u potiljak, Adriana Vuković iznenađujuće je izgubila, a Englez od 67 kg izazvao je - Ngannoua!?

Ovdje možete pogledati finale prve sezone 'Armagedona'

 

U Zagrebu je završilo prvo finale Armagedona, vrlo popularnog regionalnog MMA natjecanja. Borbe je na YouTube kanalu 24sata cijelo vrijeme pratilo desetak tisuća fanova. I vidjeli su doista odlične priredbe, nekih se ne bi posramio ni KSW, pa ni UFC!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Od sedam borbi ni jedna nije došla do sudačke odluke, a spektakularan je bio okršaj Marka Bojkovića i Patrika Čelića. Uoči borbe prepucavali su se na društvenim mrežama, a u kavezu je ipak pobijedio srpski borac, nakon što je Čelić izdržao brojne udarce, ali ne i zahvat gušenja.

I Marko Ostanek u šlagerskom je okršaju zagrebačkih boraca gušenjem svladao Jakoba Kosića, a Daniel Bažant dominirao je protiv Nine Škrijelja, ali je diskvalificiran zbog nedopuštenih udaraca u potiljak.

Engleski borac Harry Hardwick dominantno je svladao Dubrovčanina Karla Caputa pa u izljevu emocija i samodopadnosti naglasio:

- Ne bojim se nikoga, mogu se boriti sa svakim, pa i s Ngannouom!

Harry "Houdini", usput, ima 67 kg...

Slovak Vlasto Čepo sredio je Leona Krajačića, Adriana Vuković iznenađujuće je izgubila od Poljakinje Ane Marije Pal, a u okršaju 120-kilaša Donald Ćosić brzo je nokautirao Slovenca Tadeja Dajčmana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
FINALE ARMAGEDONA 20:00 ,
Sortiranje događaja
OSTANEK NA TRONU

U velter kategoriji Ostanek je sjajnim gušenjem svladao Kojića!

BOJKOVIĆ BOLJI!

Bojković je svladao Čelića u borbi lake kategorije! Uhvatio ga je u klinč, borili su se nekoliko minuta na parteru, no udarci koljenom i šakama ipak su Bojkoviću oduzeli svaku nadu za pobjedom!

ŠKRIJELJ SLAVI

Izgledalo je kao da će Bažant slaviti, ali naposljetku je - izgubio!

Diskvalifiiran je zbog udarac u potiljak! Crnogorski borac dobio je pet minuta da dođe k sebi, ali nije uspio pa je Bažant diskvalificiran. Škrijelj je pobijedio!

HARDWICK:

- Nisam ga smio pustiti nakon što sam ga uzdrmao krošeom, ali dao sam mu da se vrati u borbu. Pokazao je da je čvršći od svih boraca s kojima sam se borio. Moj omjer izgleda grozno, ali sve su moje borbe otišle u "duboku vodu". Ne bojim se nikoga, pokazao sam već da mogu u kavez s bilo kim, pa i s Ngannouom! - poentirao je simpatični Englez sa 67 kg.

Komentari 81