To je to što me zanima!

Sljedeći Hajdukov projekt s 18 potpisao profesionalni ugovor

Igor Tudor Sentića je ovaj tjedan priključio prvoj momčadi, a prošlu je polusezonu proveo braneći za drugu momčad Hajduka. Također, član je U-19 reprezentacije Hrvatske
Vidi originalni članak

Jako sam sretan i zadovoljan što sam potpisao ugovor s voljenim Klubom. Za mene ovo predstavlja veliko priznanje i ogroman poticaj za daljnji rad, rekao je talentirani golman Karlo Sentić koji je s 18 godina potpisao profesionalni ugovor za klub s Poljuda do 2024. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Igor Tudor Sentića je ovaj tjedan priključio prvoj momčadi, a prošlu je polusezonu proveo braneći prvo za juniorsku momčad, a potom i za drugu momčad Hajduka koja je u 2. HNL. Također, član je U-19 reprezentacije Hrvatske i tamo jedinica..

- Puno mi znači što sam se priključio treninzima prve momčadi i što imam priliku nastaviti tradiciju poznate Hajdukove vratarske škole i nadam se da ću nastaviti putem svojih uspješnih prethodnika. 

Sentić je jedan od Hajdukovih projekata, talent koji bi se uskoro trebao nametnuti i za Hajdukova vrata. I ne samo Hajdukova...

- Hvala svim trenerima koji su doprinijeli mom dosadašnjem razvoju i putu, a ističem trenere Zlatka Runju i Darka Franića koji su mi jako puno pomogli sa svojim savjetima. Ovo mi je ogroman motiv da budem što bolji i da se dokažem trenerima ustrajnim radom i zalaganjem na svakom treningu - na kraju će mladi Dubrovčanin.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Vladovladić_1 26.02.2020.

    Naučili smo lekciju sa Grbićem.

  • MODERN TALKING 26.02.2020.

    tako treba

  • splitsko.dite.mora 26.02.2020.

    Ma kakav ugovor, nek dođe neki novi mileviski, hugo sta ce taj mladi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare