Sport

Komentari 4

Sljedeći Hajdukov projekt s 18 potpisao profesionalni ugovor

Sljedeći Hajdukov projekt s 18 potpisao profesionalni ugovor

Igor Tudor Sentića je ovaj tjedan priključio prvoj momčadi, a prošlu je polusezonu proveo braneći za drugu momčad Hajduka. Također, član je U-19 reprezentacije Hrvatske

Jako sam sretan i zadovoljan što sam potpisao ugovor s voljenim Klubom. Za mene ovo predstavlja veliko priznanje i ogroman poticaj za daljnji rad, rekao je talentirani golman Karlo Sentić koji je s 18 godina potpisao profesionalni ugovor za klub s Poljuda do 2024. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igor Tudor Sentića je ovaj tjedan priključio prvoj momčadi, a prošlu je polusezonu proveo braneći prvo za juniorsku momčad, a potom i za drugu momčad Hajduka koja je u 2. HNL. Također, član je U-19 reprezentacije Hrvatske i tamo jedinica..

- Puno mi znači što sam se priključio treninzima prve momčadi i što imam priliku nastaviti tradiciju poznate Hajdukove vratarske škole i nadam se da ću nastaviti putem svojih uspješnih prethodnika. 

Sentić je jedan od Hajdukovih projekata, talent koji bi se uskoro trebao nametnuti i za Hajdukova vrata. I ne samo Hajdukova...

- Hvala svim trenerima koji su doprinijeli mom dosadašnjem razvoju i putu, a ističem trenere Zlatka Runju i Darka Franića koji su mi jako puno pomogli sa svojim savjetima. Ovo mi je ogroman motiv da budem što bolji i da se dokažem trenerima ustrajnim radom i zalaganjem na svakom treningu - na kraju će mladi Dubrovčanin.

Najčitaniji članci