To je to što me zanima!

Slovenski mediji: Hrvati su nam vratili s kamatama. Očajni smo!

Razigrana Hrvatska pobijedila je u Splitu potpuno nemoćne slovenske nogometaše s 3-0, koji i dalje mogu biti sretni što s Poljuda nisu otišli s više golova u mreži, pišu susjedni mediji
Vidi originalni članak

Nije da su očekivali neko čudo, ali nakon pobjede u Stožicama ranije ove godine, na Poljudu su bar očekivali puno borbeniju svojih ljubimaca. Mediji iz susjedne nam Slovenije nisu zadovoljni igrom svoje reprezentacije. Nemaju ni razloga biti...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Favorit u skupini H kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo opravdao je ulogu i prednost domaćeg terena. Hrvatska je u Splitu pobijedila Sloveniju (3-0). Slovenci su u prvom susretu južnog susjeda golom Sandija Lovrića pobijedili 1-0, dok su Hrvati s kamatama vratili našim nogometašima na Poljudu i slavili s 3-0 te su tako zatvorili vrata Kataru", piše 24ur.

RTV SLO piše kako momčad Matjaž Keka može biti sretna što nije otišla iz Splita do vrha napunjene mreže.

"Razigrana Hrvatska pobijedila je u Splitu potpuno nemoćne slovenske nogometaše s 3-0, koji i dalje mogu biti sretni što s Poljuda nisu otišli s više golova u mreži. Još veći poraz spriječio je Jan Oblak. Katar je daleko."

'VELIČANSTVENA ATMOSFERA' Kek: Hrvati su nas deklasirali, mogli smo i puno teže stradati

Siol je slovenskim herojem prozvao golmana Atletico Madrida koji je spriječio još veću katastrofu na Poljudu. A statističkim podacima dokazuju koliko je bolja igrala Hrvatska.

"Jan Oblak imao je puno posla, a njegovu mrežu zatresli su miljenici splitske publike Marko Livaja, Mario Pašalić i Nikola Vlašić. Omjer u udarcima bio je čak 22-6 u korist domaćina, od čega 10-2 u udarcima u okvir gola."

KAKO SU IGRALI? Livaja Slovencima očitao lekciju, Pašaliću se veliki trud isplatio

Slovenske novice pak, pišu kako su 'zmajčeki' zasluženo izgubili, da baš nikakve šanse nisu ni imali.

"Hrvati zasluženo i uvjerljivo došli do pobjede, a prilično bespomoćni Slovenci, koji nisu ispalili praktički niti jedan opasan udarac"

Idi na 24sata

Komentari 95

  • GZIRAuntd 08.09.2021.

    A jake li repke 😂😂😂😂😂 Slo a mi kao da smo Francusku pobijedili 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • finfinccc 08.09.2021.

    svaka čast svim igračima ali ovo što radi novinar 24 sata gabelić je za svaku osudu tzv objektivnog novinarstva,toliko pristranosti i toliko hvalospjeva livaji,pasaliću i vlasiću kao da su sami igrali,žalosno da jedan novinar bez ozira na klupsku pripadnost piše ovakve članke,pa gdje je tu uredništvo 24 sata,ovim samo izaziva negativne reakcije i svađe među navijačima,bijedno da je i od tebe gabeliću

  • pero5 08.09.2021.

    slovenija je smiješna ekipa u nogometu, to se odavno zna...kad se sjetim da su nas oni dobili 1:0.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare