To je to što me zanima!

Službeno: Ivica Ivušić u Pafosu! Navijači Osijeka u šoku: Zbog stadiona prodajte sve što valja

Ive, hvala na svemu i sretno u nastavku karijere, objavio je Osijek odlazak dugogodišnjeg golmana za kojeg bi na račun trebao spremiti oko dva milijuna eura, a prema Transfermarktu vrijedi pet milijuna
Vidi originalni članak

Ivica Ivušić (27) službeno je postao novi igrač ciparskog Pafosa, potvrdio je klub u objavi na društvenim mrežama.

- Nogometni klub Pafos ima zadovoljstvo objaviti ugovor s iskusnim hrvatskim golmanom, Ivicom Ivušićem. Ivice, želimo ti sve najbolje na i izvan terena - napisao je klub na društvenim mrežama.

Navijači Osijeka razočarani su odlaskom Ivušića, koji je postao 'faca' i jedan od najdražih igrača navijača na Gradskom vrtu.

OSIJEK BEZ VAŽNIH KARIKA Poms nakon remija s Rijekom: Očekivali smo tešku i napornu utakmicu, ali nisam zabrinut UOČI RIJEKE Poms o odlascima najboljih igrača: Otišli su u bolju ligu, ali ionako smo imali previše igrača

- E moj Osječe. Treba naplatiti stadion, pa prodaj sve što valja - napisao je jedan razočarani navijač.

- Otjerali su čovjeka na Cipar. Baš je zaslužio, drugi golman reprezentacije i inače odličan golman - dodao je drugi.

- Znači, kad igrač kaže da se dobro osjeća u Osijeku, možemo računati da se smješi odlazak tog igrača. Kao kad uprave daju podršku treneru, pa ga onda 'šutnu' brzo... Tako sve ovo izgleda - piše još jedan frustrirani navijač.

Ivušić je u Osijek došao 2018. i branio u ukupno 129 utakmica. Osijek bi za njegov transfer trebao dobiti oko dva milijuna eura uz bonuse, a postao je najskuplje pojačanje u povijesti Pafosa.

Ciparski je klub prošlo ljeto platio senegalskog veznjaka Moustapha Namea 1.5 milijuna eura, a trenutno su na trećem mjestu u prvenstvu s 44 osvojena boda, tri manje od vodeće Larnace.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • ems 27.01.2023.

    dobar golman, a čini mi se i kao osoba, miran i kapetanski nastrojen, profesionalan, šteta što od svih liga ide baš na cipar, a vi moji osječani morate biti svjesni da će takva politika biti sve dok dopuštate da vam ti smogovci vode klub :)

  • ZG - KAJ 27.01.2023.

    E moj Ivusicu...Dosel si s konja na magarca...Nije sve u lovi, shvatil bus to...

  • RedDoor 27.01.2023.

    Čovjek je naš možda najkompletniji golman. Zaslužio je jači klub i ligu, iako je vratarima to malo teže riješiti. Sretno mu. Ali što će nama udruga prvoligaša!? Bolji tv ugovori, bolja infrastruktura, više gledatelja, sponzora!? Samo u nas se izgleda plaća porez na ulaganje ili sponzoriranje sporta. Zato ispadamo u Europi, u pretkolima od Kazahstanaca, Maltežana, a igrače prodajemo za malo, a ne možemo odvojiti ni 200, 300 tisuća eura za neko pristojno pojačanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare