To je to što me zanima!

Smakići u lipnju protiv stare Cro Copove mušterije: 'Pristao sam'

Millera se sjećamo i iz kikboksa, gdje je dvaput nastupao protiv Mirka ''Cro Copa'' Filipovića. U oba navrata Miller je poražen. Često je bio upleten u doping-afere, zbog toga mu je propao meč s Joshuom
Vidi originalni članak

Agron Smakići (18-1-0) otkrio je na društvenim mrežama da je prihvatio meč s Jarrellom Millerom, boksačem koji ima 23 pobjede i remi. Meč bi trebao biti 25. lipnja, a lokacija u spomenutoj objavi nije navedena.

POGLEDAJTE VIDEO: Alen Babić i zaručnica Klara

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Velike vijesti. Prihvatio sam meč protiv Jarrella Millera, čeka se potpis ugovora", napisao je hrvatski boksač.

Smakići je posljednji meč odradio u Dubaiju 26. ožujka i pobijedio neugodnog Lenroya Thomasa. Tom borbom došao je nadomak plasmana među 50 najboljih boksača svijeta prema BoxRecu.

Miller se prije tri godine trebao boriti protiv Anthonyja Joshue za titulu svjetskog prvaka, ali je pao na dopinškom testu. 

- Postoji puno načina za rješavanje nekih situacija, ja sam sve riješio na krivi način i sad plaćam cijenu. Propustio sam pravu priliku sad i to me stvarno boli, srce mi puca. Povrijedio sam svoju obitelj, prijatelje, svoj tim i navijače. Ali nosit ću se s tim, ispravit ću to i vratit ću se jači - pravdao se tad Miller.

USKORO OPET U RINGU Hrgović: S ocem sam provodio zadnje dane, uzeo sam neko vrijeme kako bih bio s obitelji ZHANG NOKAUTIRAO ALEXANDERA Big Bang uspavao Hrgovićevu zamjenu pa prozvao Filipa?

Umjesto američkog boksača uskočio je Andy Ruiz i u Madison Square Gardenu priredio iznenađenje te nokautirao Britanca.

Millera se sjećamo i iz kikboksa, gdje je dvaput nastupao protiv Mirka ''Cro Copa'' Filipovića. U oba navrata Miller je poražen, a taj sport također je napustio zbog doping-afere.

Nije nastupao u boksačkom ringu od kraja 2018. godine, a upravo Smakići bi mogao biti njegov protivnik u povratničkoj borbi.

BIVOL ZADRŽAO NASLOV Canelo izgubio 2. put u karijeri NAŠAO JE SEBI RAVNOG Vuče avion, diže devu, čovjeka drži u zubima, a sad će u ring s iranskim gorostasom Hulkom

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare