Sport

Komentari 17

Vuče avion, diže devu, čovjeka drži u zubima, a sad će u ring s iranskim gorostasom Hulkom

Vuče avion, diže devu, čovjeka drži u zubima, a sad će u ring s iranskim gorostasom Hulkom

Nadam se da on neće odustati od borbe kao ta kukavica. Bori se, potpiši ugovor i gdje god da želiš, borit ćemo se, poručio je Sajib Gharibi (30) poznatiji kao 'iranski Hulk'

Kad sam ga gurnuo na sučeljavanju, shvatio sam koliko je slabiji od mene. A ne želim se boriti s osobom koja bi nakon svega mogla imati problema s psihom, a čak i dići ruku na sebe, rekao je 'najstrašniji čovjek na svijetu' Martyn Ford (39) nakon što se povukao iz boksačkog meča protiv 'iranskog Hulka'.

Taj je meč ogromnih teškaša propao, a spomenuti Sajib Gharibi (30) razočarao se jer se dugo pripremao za okršaj i, barem po njegovim riječima, bio je spreman.

- Mjesecima sam odvojen od obitelji i došao sam se boriti, a ne da skupljati followere na Instagramu. Nisam tu zbog slave, imao sam je i ranije i ne treba mi - rekao je Hulk.

I nije dugo čekao jer je već pronašao novog protivnika. Riječ je o kazakstanskom 'Titanu' koji slovi za jednog od najjačih ljudi u svojoj državi. 

- Nadam se da on neće odustati od borbe kao ta kukavica. Bori se, potpiši ugovor i gdje god da želiš, borit ćemo se - jasan je Iranac.

Titan vuče avion, diže devu, zubima drži u zraku čovjeka koji sjedi na stolici, ali pitanje je što obojica mogu u ringu. Vjerojatno ne trebamo očekivati vatromet ili neki gledljiv okršaj, ali novi freak show je na putu.