To je to što me zanima!

Šokantne scene: Nogometaši u Srbiji danima štrajkaju glađu zbog plaća, jednome je i pozlilo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Grad je vlasnik kluba u kojem se 25 nogometaša odlučilo za štrajk glađu zbog neplaćanja. Borac je ugašen zbog dugova, a osnovan je klub istog imena. Gradske vlasti ignoriraju i nogometaše i dugovanje
Vidi originalni članak

Ispred zgrade općine u srbijanskom gradu Čačku od ponedjeljka 25 nogometaša Borca, kluba čiji je grad vlasnik, štrajkaju glađu zbog višegodišnjih dugovanja. Jednome je danas pozlilo, a podršku im je poslao i glasoviti veznjak Man Uniteda Nemanja Matić.

VIDEO: MATIĆEVA PODRŠKA ŠTRAJKAŠIMA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Aleksandar Stoimirović jedan od onih koji su pribjegli očajnoj mjeri da dođu do onoga što su zaradili:

- Ukradene su nam godine karijere neplaćanjem. Ovo je profesionalni nogomet. Nemamo nikakvu političku poruku nego samo želimo svoj pošteno zarađeni novac. Žalosno je što ispada kako je u Srbiji ovo jedina opcija da se dogodi pravda - kaže Stoimirović.

- Večeras smo ostali bez jednog štrajkaša, nakon intervencije Hitne pomoći morao nas je privremeno napustiti i smjestili smo ga u hotel. Sve je OK i bit će u redu, a gospoda iz općine Čačak neka i dalje ignoriraju igrače - objavio je Mirko Poledica, predsjednik Sindikata profesionalnih nogometaša.

FALUS OD 90 METARA Kakva spačka kod Čačka! Oni stvarno igraju preko one stvari

- Ovo je prvi štrajk glađu profesionalnih nogometaša u svjetskoj povijesti. Hvala velikom Nemanji Matiću na podršci koju je poslao ovim dečkima. Ne zanima nas politika, ne zastupamo interese ni vlasti, ni opozicije. Nogometni klub Borac je u vlasništvu grada Čačka koji je prevario ove sportaše, mlade ljude. I još se nisu ni udostojili obratiti nam se osobno pa ono što izjavljuju za medije reći i nama u lice.

Poledica tvrdi kako je u pitanju kriminalna urota, na svom je Twitter profilu objavio:

- Policija i tužilaštvo dobili su zapovijed da ne smiju postupati u slučaju FK Borac. Iako je jasno kao dan da je tu izvršeno mnogo kaznenih djela. Welcome to Serbia...

STARA FOTKA? "Kakva tri prsta? Robi je samo pokazivao koju akciju odigrati"

Miloš Marković, još jedan od onih kojih glađom štrajkaju ispred općine kaže:

- Štrajk će trajati koliko god bude potrebno. Nekoliko dana ili nekoliko tjedana... Ne znam. Nikoga ne ugrožavamo, a ovo nam je posljednja opcija da dobijemo ono što smo pošteno zaradili.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • violetmind 11.06.2020.

    Strajkamo im u hrv nema posla nema se love pa sta🤔

  • Sokol ga nije volio 10.06.2020.

    Bitno je da je Vasiljković počasna jedinica u CZ a koga briga za tamo neki klub iz Čačka.Možda da oni pokušaju sa Šešeljom i on je ratni zločinac.

  • ForzaFiumeFOF 10.06.2020.

    Smrdi na korupciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare