To je to što me zanima!

Sopić objasnio: Aberdeen? A zašto ne Man. City? Ma ostajem

Zanimanje za Aberdeen i neki drugi klub mi je nula, trenutačni fokus je samo Rijeka. Uz dužno poštovanje prema Aberdeenu, da dođe i deset puta bolji klub s ponudom, ostao bih na Rujevici, rekao je trener Rijeke
Vidi originalni članak

Mnogo je prašine podigla izjava trenera Rijeke Željka Sopića kako ne bi išao u Aberdeen jer 'je tamo stalno kiša, a to nije dobro za njegovu frizuru'. Prenijeli su ga brojni svjetski mediji, a osebujni Sopić izašao je pred novinare i prije ligaškog gostovanja kod Rudeša. 

- Očekuje nas zahtjevna utakmica bez obzira na mjesto Rudeša na ljestvici. Igra se za tri boda, moram vidjeti u kakvom su nam stanju reprezentativci - započeo je Sopić pa se osvrnuo i na Kup koji stiže odmah nakon toga.

PRVI ZABAVLJAČ HNL-A Svi Sopićevi biseri: Od sastanka mi raste kosa, kad slušam igrače nekad kolutam očima...

- Već nakon Uskrsa igramo protiv Lokomotive u Kupu, u nedjelju protiv Hajduka. Čeka nas naporno razdoblje i moramo dobro rasporediti snage. Treba otići u Kranjčevićevu i uzeti tri boda, nema se tu što previše kalkulirati i pričati.

POGLEDAJTE VIDEO: Željko Sopić za 24sata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tri žuta kartona imaju Jorge Obregon i Stjepan Radeljić te će bez njih u Zagrebu igrati Sopićeve trupe. Ova će se utakmica još igrati na Kranjčevićevoj, a onda se Rudeš vraća podno tribine bl. Alojzija Stepinca. U subotu se igra najveći hrvatski derbi, a s obzirom na rezultat, Rijeka bi se dodatno mogla odvojiti na vrhu.

Bilo kako bilo, sve ćemo vidjeti za vikend, a sve nije moglo proći bez pitanja za Sopića o Aberdeenu.

- Nemam ama baš nikakav interes za Aberdeen, nula posto. To su u principu medijska nagađanja. Tko je rek'o, zeko je rek'o - niti mene, ni klub nitko nije kontaktirao. Zašto Aberdeen, zašto ne Manchester City? Ne kužim, i tako se pišu gluposti - poentirao je 'Sopa' u svom stilu pa zaključio:

U SVOM STILU Sopić je prokomentirao interes Aberdeena: 'Tamo stalno pada kiša, a to mi je loše za frizuru'

- Zanimanje za Aberdeen i neki drugi klub mi je nula, trenutačni fokus je samo Rijeka. Uz dužno poštovanje prema Aberdeenu, da dođe i deset puta bolji klub s ponudom, ostao bih na Rujevici. Na znanje i ravnanje.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Srijemski knez 29.03.2024.

    Kakav je to kralj. Hahaha. 💪🏻

  • Orašar33 29.03.2024.

    Odličan trener,odlična ekipa,samo radite po svome,Sopiću care SAMO RIJEKA,idemoooo daljeee !!!! Forza Fiume 🩵🤍🩵🤍 Krepat ma ne molat!!!

  • mmm.mmm 29.03.2024.

    Neš ti tebe ka trenera visoko letiš pazi kad budeš pada

Komentiraj...
Vidi sve komentare