To je to što me zanima!

Southampton ostao bez finala Liga kupa, vatrenima ni minute

'Svrake' su povele u 5. minuti preko Longstaffa, a isti je igrač 16 minuta kasnije povećao na 2-0. Adams je zabio jedini gol za 'svece', za koje danas nisu nastupili hrvatski reprezentativci Oršić i Ćaleta-Car
Vidi originalni članak

Newcastle je u uzvratnoj utakmici polufinala engleskog Liga kupa (Carabao Cup) slavio protiv Southamptona 2-1 i tako ukupnim rezultatom 3-1 izborio finale u kojem će igrati protiv Manchester Uniteda ili Nottingham Foresta (Man. United dobio prvu utakmicu 3-0 u gostima).

'Svrake' su povele u 5. minuti preko Longstaffa, a isti je igrač 16 minuta kasnije povećao na 2-0. Adams je zabio jedini gol za 'svece', za koje danas nisu nastupili hrvatski reprezentativci Mislav Oršić i Duje Ćaleta-Car.

Oršić je tako završio na klupi nakon dvije utakmice u startnoj postavi i javnih kritika trenera Nathana Jonesa.

JOŠ NIJE ZABIO Trener kritizira Oršića: On mora biti bolji. Došao je iz Zagreba gdje je nogomet i sve drugačije NIJE ZADOVOLJIO Oršić se muči u Southamptonu, navijači ga već kritiziraju: Predvidljiv je i smiješno trči...

- On mora napraviti više. On apsolutno mora napraviti više. Ima ogroman kapacitet i sve, ali treba se pokazati. Ali budimo iskreni, tek je odigrao dvije utakmice u engleskom nogometu. Došao je iz Zagreba gdje je nogomet drugačiji i sve je drugačije - rekao je trener Southamptona za Daily Echo.

'Sveci' su izgubili priliku za trofej, no pred njima je ona najvažnija - borba za ostanak u Premiershipu. Southampton nakon 20. kola drži 'fenjer', odnosno posljednje 20. mjesto s 15 bodova. Zona spasa bježi dva boda, a sljedeće utakmica igra protiv osmoplasiranog Brentforda i Wolverhamptona koji se također bori za ostanak.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • galebićev_Ćaća 01.02.2023.

    ovaj trener southamptona je malo zesci lik

  • 01.02.2023.

    Ništa od spOršića nažalost

  • baba strumpf 01.02.2023.

    Bitna je lova,iako si bia kralj u Dinamu

Komentiraj...
Vidi sve komentare