Obavijesti

Sport

Komentari 81

Oršić se muči u Southamptonu, navijači ga već kritiziraju: Predvidljiv je i smiješno trči...

Oršić se muči u Southamptonu, navijači ga već kritiziraju: Predvidljiv je i smiješno trči...

Nije Southampton bez razloga doveo Oršića. Igrača koji je zabijao Chelseaju, Tottenhamu, West Hamu, Hrvatskoj donio broncu na Svjetskom prvenstvu u Katru. Životopis da se 'smrzneš'. Morat će se svi malo strpjeti

VIDEO

Southampton je u Mislavu Oršiću vidio spasitelja koji će im pomoći da ostanu u Premier ligi. Pod svaku cijenu htjeli su ga dovesti ove zime, Dinamo se premišljao, ali uspjeli su ih smekšati sa šest milijuna eura.

Pokretanje videa...

Svađa ademija i čačića u dinamu 01:03

S 'modrima' je osvojio baš sve, dokazao se u Ligi prvaka, a životni san bio mu je zaigrati u Premier ligi. S velikim očekivanjima Orša je otišao u Southampton, no nažalost, zasad ništa ne ide po planu. Nestrpljivi navijači već su krenuli s kritikama. 

Hrvatski reprezentativac je drugu utakmicu zaredom krenuo od prve minute. U pobjedi protiv drugoligaša Blackpoola (2-1) u četvrtom kolu FA kupa na terenu je proveo 63 minute, ali bio je nevidljiv. Bila mu je to šansa da se dokaže i kupi mjesto u prvih 11 za sljedeće utakmice, no pretvorilo se u utakmicu za zaborav. Jako se mučio, ništa mu nije polazilo od ruke. Kao da fali 'onaj' osjećaj. 

Premier League - Southampton v Aston Villa

Imao je 32 dodira s loptom, 19 dodavanja, a loptu je izgubio čak deset puta. Imao je jedan udarac koji je otišao izvan okvira. Pokušao je jedan dribling, ali bezuspješno. Na otok je praktički došao s odmora, bilo je jasno kako će mu trebati neko vrijeme da uhvati formu i adaptira se na novu momčad, no sve ide teže od očekivanog. I kritični Englezi, kakvi su uvijek bili, nimalo ne štede Mislava. Novinar The Athletica Jacob Tanswell smatra kako se njegovi potezi lako pročitaju. 

- Oršić je suviše predvidljiv u pokušaju da se izvuče na jaču nogu. Obrana Blackpoola dobro ga je pročitala - napisao je on.

Nezadovoljni navijači Southamptona zasuli su ga negativnim komentarima na društvenim mrežama. 

- Nije me impresionirao. Još uvijek čekam da Oršić napravi nešto vrijedno - glasi jedan od komentara, dok je drugi komentator napisao:

- Smiješno ga je gledati, trči poskočno i izgleda kao poni.

Nije Southampton bez razloga doveo Oršića. Igrača koji je zabijao Chelseaju, Tottenhamu, West Hamu, Hrvatskoj donio broncu na Svjetskom prvenstvu u Katru. Životopis da se 'smrzneš'. Itekako su svjesni njegove kvalitete, no Premier liga je nekoliko razina iznad HNL-a. Tek je došao u klub i trebat će mu neko vrijeme da se adaptira.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome