To je to što me zanima!

Perišića je izbacio iz momčadi! 'Nek priča, sigurno neće igrati'

Ako Ivan Perišić želi otići iz kluba, onda nemam izbora. Dok je tu s nama, a dok želi ići, neće igrati i bit će van momčadi. Netko tko ne može doprinijeti momčadi ne smije biti u njoj, rekao je Spalletti
Vidi originalni članak

Trener milanskog Intera Luciano Spalletti nije presretan zbog činjenice da je Ivan Perišić i službeno zatražio transfer, želi otići u engleski Arsenal.

- Vrlo jednostavno, igrači mogu pričati što žele, ali oni su zaposlenici kluba, radnici. Potpisali su ugovore u kojima se zna što piše i za njih je potrebno platiti ako ih želite dovesti. Ne mogu ići kada to požele - rekao je Spalletti nakon poraza od Torina (1-0).

Spalletti Perišića drži na ledu, nije ga uveo u igru u spomenutom porazu od Torina.

- Ako Ivan Perišić stvarno želi otići iz kluba, onda nemam izbora. Dok je tu s nama, a dok želi ići, neće igrati i bit će van momčadi. To je prilično jasna stvar. Netko tko ne može doprinijeti momčadi ne smije biti u njoj - rezolutan je bio Spalletti.

KAOS U INTERU Wanda Nara: Pa možda Perišić ima nekih osobnih problema?

Podsjetimo, Inter za Perišića traži 40 milijuna eura, dok je Arsenal talijanskom klubu ponudio posudbu do kraja sezone s mogućnošću otkupa za spomenuti iznos. Inter je kategorički odbacio tu mogućnost, ali čini se da bi se klubovi ipak mogli dogovoriti.

Arsenal je za Perišića spreman ponuditi Mesuta Özila koji će ipak morati smanjiti financijske apetite ako ode u Inter jer će tamo morati imati nešto manju plaću kako bi se uklopio u financijske gabarite 'nerazzurra'.

Aubameyang 'najavio' transfer Perišića

Perišić je u Inter stigao 2015. godine iz Wolfsburga, u četiri godine u dresu milanskog kluba odigrao je 123 utakmice i zabio je 32 gola. Prije Intera još je igrao za Borussiju Dortmund, Sochaux, Roeselare i Club Brugge.

BEPPE MAROTTA Drama u Interu: 'Istina je, Ivan je zatražio transfer u Arsenal'

Čini se da su u Arsenalu već spremni za njega. Napadač 'topnika' Pierre-Emerick Aubameyang lajkao je objavu na Instagramu u kojoj piše kako je Perišić zatražio transfer u Arsenal.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • ivan113 29.01.2019.

    Ne znas jel gore da ostane u Interu ili da ode u Arsenal 😁😁

  • mestar 28.01.2019.

    Inter je nekad bio ali ne u novijoj povijesti ono sto je bio. Ivane pogrijesio si sto si uopce i potpisao a sad imas ugovor pa probaj se nekako izmigoljit prije nego sto propadnes,

  • PejoGudelj 28.01.2019.

    kako da igras kad nemas volje i ambicija trener je u pravu glava u englekoj a noge u italiji nem od toga nista

Komentiraj...
Vidi sve komentare