Obavijesti

Sport

Komentari 45

Wanda Nara: Pa možda Perišić ima nekih osobnih problema?

Wanda Nara: Pa možda Perišić ima nekih osobnih problema?
5

Klub kojem Perišić postane problem: nije sređeni klub. Vjerojatnije je u pitanju Ivanovo zasićenje nedovoljno dobrim rezultatima te sa nervoznim i narcisodinim, a apsolutno ne-trofejnim trenerom kao što je Spalletti

VIDEO

Sad kad je trener istrčao s kritikom... Sad svi imaju nešto javno za reći.

Ivan Perišić tri i pol godine bio je, uz Icardija i Handanovića, najbolji igrač Intera. Perišić je od svog dolaska bio iznad razine kluba koji gotovo desetljeće traži povratak na vrh talijanskog i svjetskog nogometa.

Pokretanje videa...

00:36

#PerišićToIcardi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dok su se mijenjali igrači, treneri, predsjednici i direktori, Nerazzurri su živjeli na Handanovičevim obranama i hashtagu #PerišićToIcardi, 'Perišić za Icardija'. Forma je oscilirala svima, ali Perišić je bio svjetski, i za Inter i za Hrvatsku.

Manchester United je pretprošlog ljeta htio iskrcati 40-ak milijuna za hrvatskog velemajstora. Inter je rekao 'Ili 50.000.000, ili ništa'. Wolfsburgu su u kolovozu 2015. platili 19 milijuna.

Serie A - Inter Milan vs Juventus

Nešto je žešće puklo u klubu koji je uspio prosuti 90% izboren prolazak skupine Lige prvaka pored Barcelone, Tottenhama i PSV-a, a u 2019-oj u Serie A kod kuće odigrao 0:0 sa Sassuolom pa jučer izgubio u Torinu. Momčad izgleda kao da ni najmanje ne vjeruje treneru Lucianu Spallettiju.

Pokretanje videa...

00:36

A taj je Spalletti čekao izjavu novog direktora Beppea Marotte o tome da je Perišić izrazio želju za odlaskom u Premiership pa onda pred kamerama grunuo: ' Ako hoće otići, znači da ne želi biti tu, a ako je tome tako onda ću mu ja pomoći da ne bude u momčadi'.

'Osobni problem' se zove Spalletti?

Sinoć je slučaj našeg reprezentativca komentirala i sveprisutna Wanda Nara, supruga i menadžerica Maura Icardija. Gospođa 'iskače iz paštete', a u svojem redovnom gostovanju na Berlusconijevoj televiziji Canale 5 u emisiji Tiki Taka jučer je spomenula i Perišića.

- Pregovaram s Marottom o novom Maurovom ugovoru i mogu vam reći da mi se direktor sviđa kao čovjek. Gospodin je i iskrena je osoba. Svi smo čuli da je tako komentirao i Perišićevu želju za odlaskom, otvoreno i iskreno. Želi mu pomoći da ode, ali mora misliti na Inter. Ne znam, možda iza te Perišićeve želje za odlaskom stoje i neki osobni problemi... - rekla je Wanda koja zna lupiti svašta, ali ženi se ne može reći da nema 100% najbolju insajdersku informaciju.

Muž joj je kapetan i vođa svlačionice, ona mu vodi karijeru i realno, manje ili više usput sigurno joj je objasnio i Perišićev slučaj.

Serie A - Inter Milan v AC Milan

'Osobni problemi' koje je spomenula Wanda Nara ne zvuče kao, nedajbože, neke Perišićeve privatne muke nego jednostavno: problemi nastali zasićenjem kroz neigranje Lige prvaka tj. brzim ispadanjem iz Lige prvaka i, prvenstveno, zasićenjem relacija sa nervoznim i narcisoidnim, a apsolutno ne-trofejnim trenerom kao što je Spalletti.

Inter nije sređeni klub

Mnogi su igrači odigrali svjetski Mundial (Brozović, Pogba, Hazard...) pa uspjeli vratiti formu. Perišić nije, ali znakovito je da Ivan traži izlazak iz kluba kojem rezultati idu nizbrdo, koji ne zna upravljati vlastitim kapetanom i njegovom ženom, koji najskuplje ljetno pojačanje Nainggolana u red mora dovoditi sankcijama, a od veznjaka koji znaju igrati nogomet ima Brozovića i - 'dedu' B.Valera.

Ne kažemo da je Perišić bezgrešan, ove sezone stvarno ne igra kako zna, ali: klub kojem Perišić postane problem - nije sređeni klub.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi