To je to što me zanima!

Spalletti prvi put javno: Da, i ja sanjam Luku u Interu kao i svi

Spremni smo pa što god da se dogodi. Još uvijek ima vremena do kraja prijelaznog roka i nadam se da će se nešto dogoditi, rekao je Luciano Spalletti, trener talijanskog diva Intera
Vidi originalni članak

Inter je pobijedio Lyon 1-0 u okviru International Champions Cupa. 'Nerazzurri' uigravaju momčad za nadolazeću sezonu u kojoj su očekivanja velika.

Nakon šest godina Inter ponovno igra Ligu prvaka. Ove sezone cilja na što bolji dojam u elitnom europskom natjecanju, ali je prvenstveno fokusiran na domaće prvenstvo i osvajanje 19. scudetta.

Stoga bi uz Radju Nainggolana, Šimu Vrsaljka, Lautara Martineza i Stefana De Vrija rado doveo još jednog igrača provjerene, svjetske klase. Više nije tajna da je odluka pala na Luku Modrića i da ga Inter svim silama želi dovesti na Giuseppe Meazzu.

- Klub radi što je u njegovoj moći da bi ga doveli - rekao je trener Intera Luciano Spalletti pa nastavio:

- Sanjam to kao i svi navijači Intera, bio bi fundamentalan za bilo koju momčad pa tako i za nas.

Modrić navodno ima usmeni dogovor s Florentinom Perezom kao i Cristiano Ronaldo. Ako odluči otići, Real Madrid ga ne bi trebao zadržavati.

- Spremni smo pa što god da se dogodi. Još uvijek ima vremena do kraja prijelaznog roka i nadam se da će se nešto dogoditi. Ako do kraja potpišemo Messija, s oduševljenjem bih to prihvatio - zaključio je talijanski strateg.

Inače, pojavile su se i službene kvote u svjetskim kladionicama. Svi s nestrpljenjem prate što će se dogoditi s Modrićem pa je tako koeficijent na njegov ostanak u Realu 1,25. Da će prijeći u Inter koeficijent i nije toliko velik. Iznosi svega 3,30.

Kladionice su ponudile i moguć prelazak u PSG, a kvota za to iznosi 18.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • pinjokin_1 05.08.2018.

    Luka nije za talijansku ligu čekićara i drvosječa.

  • NaalKemis 05.08.2018.

    Pravac Kina po masne novce. Namjesteno, ne-namjesteno, a svugdje toga ima, jedna teza ozljeda je dovoljna da sve ode kvragu. A lijecenja su astronomski skupa...

  • 05.08.2018.

    Mislio sam da je patka ali nakon sto je Ronaldo oso sve je moguce

Komentiraj...
Vidi sve komentare