To je to što me zanima!

Španjolci o Hrvatima: Dalić im je pravi vođa, vjeruju mu svi igrači. Promijenio je Hrvatsku

Osim što znaju igrati nogomet, Hrvati uvijek vjeruju, bez obzira u kako teškoj situaciji bili. Bili su na rubu u skupini i izvukli se, secira Hrvatsku španjolski AS i dodaje: "U minuti mogu iz depresije u euforiju"
Vidi originalni članak

Hrvatska - Španjolska. Kopenhagen, 28. lipnja, 18 sati. Spektakl za četvrtfinale Europskog prvenstva. Pred najmanje 3.500 hrvatskih navijača...

ALI TO NIJE SVE Invazija na Dansku! Ulaznice su 'planule', hrvatski sektor je pun

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Niti je izbornik Hrvatske Zlatko Dalić presretan protivnikom za osminu finala niti je isto s druge strane izbornik Španjolske Luis Enrique.

- Ne mogu reći da je Hrvatska savršeni protivnik za nas. Siguran sam da bi mnogi imali neke druge želje da smo mogli birati - rekao je Enrique.

Španjolci, premda ni oni, a ni mi nismo oduševili u prve dvije utakmice, itekako uvažavaju aktualnog viceprvaka svijeta. Uostalom, pobijedili smo ih na zadnjem Euru i osvojili skupinu. Ako već tada nisu, sada dobro znaju kakav je to hrvatski duh...

- Osim što znaju igrati nogomet, uvijek vjeruju, bez obzira u kako teškoj situaciji bili. Bili su na rubu u skupini i izvukli se - secira Hrvatsku španjolski AS.

Madridskom listu prvi je ispred svih, jasno, hrvatski kapetan na kojeg je već potrošio tinte i tinte...

- Luka Modrić odigrao je 62 utakmice ove sezone, a uskoro će 36 godina. Hrvati su talentirani, nezgodni i, iznad svega, karakterni. Na klupi je Zlatko Dalić, pravi vođa kojemu vjeruju svi igrači. Nije toliko poznat, ali promijenio je Hrvatsku u zadnje tri godine kada je, samo dva dana prije utakmice biti ili ne biti s Ukrajinom, preuzeo reprezentaciju i potom je doveo do srebra u Rusiji - piše AS i nastavlja:

UŽASAN NIZ 'Vatreni', dogurajte do penala! Španjolci nikako da ga zabiju...

- Sada je to kombinacija mladih i iskusnih, i to se počinje isplaćivati. Petorica igrača iz finala protiv Francuske počela su protiv Škotske, a uz njih izvrsni mladi nogometaši poput Gvardiola, Vlašića... Također, i Kovačić je prvi puta u važnoj ulozi. U njoj, pak, više nema Rakitića i Mandžukića.

I Španjolci su upoznati sa stanjem i krajnosti koje idu kod Hrvata i sporta uopće.

- Protiv Češke svi su ih kritizirali, a sada su svi euforični. To je vrlina Hrvata, u minuti su sposobni iz depresije doći u euforiju.

Eh, sad, je li to baš vrlina...

Idi na 24sata

Komentari 108

  • Babuka 25.06.2021.

    Dalić treba otići.Hrvatska više neigra onu svoju prepoznatljivu igru,koja nas je krasila a sa ovim potkapacitiranim trenerom teško možemo išta očekivati.

  • 25.06.2021.

    Koje ste vi naivne ......, jednu utakmicu odigraju oke i vi("novinarčići" i neki komentatori na 24h) ih odmah dižete u nebesa?! Hrvatska već jedno dulje vrijeme igra nikakav nogomet, a svatko ko to ne vidi uopće nije realan! Mogu biti sretni što su uopće prošli skupinu, jer to realno nisu ni zaslužili po prikazanoj igri. Španjolska lagano prolazi dalje i Dalić mora otići s izborničkog mjesta zato jer je nikakav trener.

  • Krušo Hagur 25.06.2021.

    Španjolci se sprdaju. Je, Dalić je promijenio reprezentaciju. U ove tri godine od nje je napravio kantu za napucavanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare