Sport

Komentari 143

Invazija na Dansku! Ulaznice su 'planule', hrvatski sektor je pun

Invazija na Dansku! Ulaznice su 'planule', hrvatski sektor je pun

Četiri sata trebalo je hrvatskim navijačima da kupe oko 3500 raspoloživih ulaznica za hrvatski sektor stadiona Parken u Kopenhagenu za utakmicu osmine finala Europskog prvenstva protiv Španjolske

Znat će Danci, ali bome i 'furija' da ovdje igra Hrvatska! Navijači su razgrabili ulaznice za hrvatski sektor koji će iti popunjen do kraja, ali to sigurno nije sve. Hrvatski navijači sad već imaju oko 3500 ulaznica, a tko zna koliko će ih uspjeti ugrabiti u slobodnoj prodaji putem Uefinog portala za ulatnice ako ostane neiskorištenih ulaznica iz drugih kvota koje Uefa ima na raspolaganju.

Ulaznice su bile, a nadamo se da će ponovno biti, u redovnoj prodaji za 50 eura (treća kategorija), 125 eura (druga) i 185 eura (prva kategorija) za sve utakmice osmine finala. Parken je, inače, najmanji od 11 stadiona na kojima se igra Euro s kapacitetom od 38.000 mjesta. Na prvoj utakmici Danske protiv Finske bilo je 15.200 ljudi, protiv Belgije 23.395, a protiv Rusije 23.644 ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO: Golovi Hrvatske protiv Škotske

U savezu podsjećaju navijače da prate pravila za ulazak u Dansku. Po sad važećim propisima, to znači potvrdu o cijepljenju protiv covida, preboljenju ili negativnom PCR testu.

Najčitaniji članci