To je to što me zanima!

Španjolci u šoku, a Fabregas se šali: Možda ću ipak ići u Rusiju

Španjolski izbornik dobio je otkaz pred sam početak Svjetskog prvenstva. Iako je većina ostala šokirana takvom odlukom, Fabregas je tu situaciju iskoristio kako bi se malo našalio
Vidi originalni članak

Cijeli nogometni svijet ostao je zatečen odlukom predsjednika Španjolskog nogometnog saveza da smijeni izbornika Julena Lopeteguija pred sam početak Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Razlog takve odluke leži u tome što je Lopetegui u krivo vrijeme potvrdio kako će od sljedeće sezone biti na klupi Reala zbog čega je u svlačionici španjolske reprezentacije nastao kaos.

Iako su mnogi Španjolci ostali šokirani takvom odlukom, Cesc Fabregas iskoristio je tu situaciju kako bi se malo našalio. Naime, veznjak Chelseaja je ostao bez poziva za Svjetsko prvenstvo u Rusiji unatoč tome što je ima vrlo dobru sezonu u dresu Chelseaja.

A izgleda kako je sada došlo Fabregasovih "pet minuta". Gary Lineker je na Twitteru napisao kako će sada Fabregas imati o čemu pričati u njegovom debiju kao televizijski komentator, a Fabregas mu je odgovorio da sačeka jer će možda on ipak dobiti poziv za Svjetsko prvenstvo.

Osim Fabregasa putem Twittera oglasili su se i brojni drugi ljudi. Neki od njih su ostali u šoku dok su se drugi, isto kao i Fabregas, šalili na račun otkaza Lopeteguija.

 - Slobodno radno mjesto! Uvjeti: Morate biti voljni putovati i imati valjanu putovnicu. Također, morate znati pričati španjolski. S radom počinjete ODMAH!!! - našalio se jedan korisnik Twittera.

Drugi je pak u sve ubacio i Wengera te rekao kako bi bilo zanimljivo da Wenger sada postane izbornik Španjolske i da osvoji prvo mjesto.

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • aavent 13.06.2018.

    Fabregas misli da nije pozvan u reprezentaciju zbog izbornika, a realnost je da od odlaska iz Arsenala on nije odigrao tri dobre bitne utakmice.

  • MH08 13.06.2018.

    Vjerojatno je i prije utorka znao da ce potpisati ugovor sa Realom...mogao je to lijepo cuvati za poslije SP-a...ovo je glupo i od Lopeteguija i od saveza

  • jubilee 13.06.2018.

    Po meni ovo je glupost, otpustit izbornika dva dana prije.. A to sto je potpisa sa realon ne bi utjecalo na igru jer je ipak cast osvojit svjetsko.. Odradija bi prvenstvo i otisa u real, ne vidin problem

Komentiraj...
Vidi sve komentare