To je to što me zanima!

Spavaš li mirno, Lionele Messi? Lord Bendtner ponovno trpa...

Sjećate li se Lorda Nicklasa Bendtnera? Danac igra za Rosenborg i u prve dvije utakmice zabio je dva gola. Bio je veliki potencijal, ali nikad ga nije ispunio i ubrzo je postao predmetom sprdnje
Vidi originalni članak

Evo ga, riješili smo detalje ugovora, a sad mi dajte broj 10, rekao je Nicklas Bendtner nakon što je stigao u Juventus na posudbu 2012. godine.

Čelnici Stare dame skoro su popadali sa stolica.

Par mjeseci prije toga klub je napustio legendarni Del Piero i naravno da nikome nije palo napamet dati Dancu Juventusovu desetku'. Stigao je zapušten, predebeo, van forme... I nije se dugo zadržao u Torinu. Uostalom, kao niti u jednom klubu. 

Bendtner (29) trenutno je u Rosenborgu gdje je imao start iz snova. Zabio je gol u debiju, a potom odmah i drugi u sljedećoj utakmici.

Dva gola iz dvije utakmice, Lord se vratio. I opet trpa.

Znaš li ti tko sam ja?!

Bio je velika nada Arsenala i danskog nogometa, ali nikad nije ispunio puni potencijal. Ubrzo je zbog bahatog stava i katastrofane forme postao sprdnjom navijača.

Dok je bio u Sunderlandu oporavljao se od ozljede pa su ga pustili u Kopenhagen. Tamo je izašao u jednu pizzeriju, ali nije ponio novac. Uletio je s izjavom: 'Znate li tko sam ja', ali nije mu to donijelo besplatnu pizzu. Na kraju su se dvije djevojke zažalile i platile mu večeru iako na računu ima milijune. 

To je Lord. I da, znate li zašto ga zovu Lord? Još tamo 2009. godine bio je u vezi s barunicom Caroline Luel Brockdorff, danskom pripadnicom kraljevske obitelji. Nadimak mu je ostao i pretvorio se u sprdnju dok se Lord borio s viškom kilograma i selio iz kluba u klub, a istovremeno rubrike 'golovi' zjapile su prazne.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Dennyy 07.04.2017.

    Opet te fore "spavaš li mirno" i naravno čim sam vidio naslov, znao sam ko autor članka.. samo Šindarić je toliko maštovit da koristi izlizanu foru u 3560 članaka i mislim da će ju u još toliko članaka iskoristiti iako više nije smiješno nego je postalo naporno

  • 06.04.2017.

    Jao da taj dođe u Zagreb ili Split :)

  • PredragKišurek 06.04.2017.

    Taj nije ni za rijeku jedino je dobar glupim novinarima dao 2 gola u 2 utakmice u banana ligi.Obican skart od igraca ko sto ste vi paparaci skartovi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare