Sport

Komentari 22

Spavaš li mirno, Lionele Messi? Lord Bendtner ponovno trpa...

Spavaš li mirno, Lionele Messi? Lord Bendtner ponovno trpa...

Sjećate li se Lorda Nicklasa Bendtnera? Danac igra za Rosenborg i u prve dvije utakmice zabio je dva gola. Bio je veliki potencijal, ali nikad ga nije ispunio i ubrzo je postao predmetom sprdnje

Evo ga, riješili smo detalje ugovora, a sad mi dajte broj 10, rekao je Nicklas Bendtner nakon što je stigao u Juventus na posudbu 2012. godine.

Čelnici Stare dame skoro su popadali sa stolica.

Par mjeseci prije toga klub je napustio legendarni Del Piero i naravno da nikome nije palo napamet dati Dancu Juventusovu desetku'. Stigao je zapušten, predebeo, van forme... I nije se dugo zadržao u Torinu. Uostalom, kao niti u jednom klubu. 

Bendtner (29) trenutno je u Rosenborgu gdje je imao start iz snova. Zabio je gol u debiju, a potom odmah i drugi u sljedećoj utakmici.

Dva gola iz dvije utakmice, Lord se vratio. I opet trpa.

Znaš li ti tko sam ja?!

Bio je velika nada Arsenala i danskog nogometa, ali nikad nije ispunio puni potencijal. Ubrzo je zbog bahatog stava i katastrofane forme postao sprdnjom navijača.

Dok je bio u Sunderlandu oporavljao se od ozljede pa su ga pustili u Kopenhagen. Tamo je izašao u jednu pizzeriju, ali nije ponio novac. Uletio je s izjavom: 'Znate li tko sam ja', ali nije mu to donijelo besplatnu pizzu. Na kraju su se dvije djevojke zažalile i platile mu večeru iako na računu ima milijune. 

To je Lord. I da, znate li zašto ga zovu Lord? Još tamo 2009. godine bio je u vezi s barunicom Caroline Luel Brockdorff, danskom pripadnicom kraljevske obitelji. Nadimak mu je ostao i pretvorio se u sprdnju dok se Lord borio s viškom kilograma i selio iz kluba u klub, a istovremeno rubrike 'golovi' zjapile su prazne.

POGLEDAJTE VIDEO

Najčitaniji članci