To je to što me zanima!

Spektakl na Kantridi! Armada je proslavila 33. rođendan...

Navijači su na travnjaku Kantride formirali 1987. godinu i zapalili baklje. Mnogi su se divili iz daljine, a nekima je kapnula i suza. Jako puno toga su prošli članovi Armade s najdražim klubom...
Vidi originalni članak

Rijeka je prije pet godina odigrala posljednju utakmicu na legendarnoj Kantridi, ali njihovi navijači barem jedanput godišnje navrate u dom svoga kluba.

Pogledajte video: Armada proslavila 33. rođendan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječka Armada je u subotu proslavila svoj 33. rođendan i to na mjestu gdje je sve počelo 9. svibnja 1987. godine, na čarobnoj Kantridi. Zbog korona virusa, ove godine je broj navijača na Kantridi bio prepolovljen, ali mnogi su iz daljine gledali čarobne prizore.

Navijači su na travnjaku Kantride formirali 1987. godinu i zapalili baklje. Mnogi su se divili iz daljine, a nekima je kapnula i suza. Jako puno toga su prošli članovi Armade s najdražim klubom. Prije tri godine dobili su najljepši poklon za rođendan, dvostruku krunu, skoro cijelu 2019. godinu su bojkotirali utakmice zbog neslaganja s Upravom.

U međuvremenu su sve raščistili i vratili se na stadion, ali rođendan im je uništila korona koja je prekinula sva sportska natjecanja. Za službenu proslavu na utakmici morat će pričekati do 1. lipnja kada se nastavlja sezona HNL-a.

 A vi do tada uživajte u ovim prekrasnim prizorima...

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Dmitar1 10.05.2020.

    Sretan rođendan.

  • Pobotchnick Leeyoobo 10.05.2020.

    Sretan rođendan 🍺

  • aaerts 10.05.2020.

    Tek? pffff

Komentiraj...
Vidi sve komentare