Sport

Komentari 13

Spektakl na Kantridi! Armada je proslavila 33. rođendan...

Spektakl na Kantridi! Armada je proslavila 33. rođendan...

Navijači su na travnjaku Kantride formirali 1987. godinu i zapalili baklje. Mnogi su se divili iz daljine, a nekima je kapnula i suza. Jako puno toga su prošli članovi Armade s najdražim klubom...

Rijeka je prije pet godina odigrala posljednju utakmicu na legendarnoj Kantridi, ali njihovi navijači barem jedanput godišnje navrate u dom svoga kluba.

Pogledajte video: Armada proslavila 33. rođendan

Riječka Armada je u subotu proslavila svoj 33. rođendan i to na mjestu gdje je sve počelo 9. svibnja 1987. godine, na čarobnoj Kantridi. Zbog korona virusa, ove godine je broj navijača na Kantridi bio prepolovljen, ali mnogi su iz daljine gledali čarobne prizore.

Navijači su na travnjaku Kantride formirali 1987. godinu i zapalili baklje. Mnogi su se divili iz daljine, a nekima je kapnula i suza. Jako puno toga su prošli članovi Armade s najdražim klubom. Prije tri godine dobili su najljepši poklon za rođendan, dvostruku krunu, skoro cijelu 2019. godinu su bojkotirali utakmice zbog neslaganja s Upravom.

Rijeka: Armada na stadionu Kantrida velikom bakljadom obilježila 33. rođendan

U međuvremenu su sve raščistili i vratili se na stadion, ali rođendan im je uništila korona koja je prekinula sva sportska natjecanja. Za službenu proslavu na utakmici morat će pričekati do 1. lipnja kada se nastavlja sezona HNL-a.

 A vi do tada uživajte u ovim prekrasnim prizorima...

Rijeka: Armada na stadionu Kantrida velikom bakljadom obilježila 33. rođendan Rijeka: Armada na stadionu Kantrida velikom bakljadom obilježila 33. rođendan

 

Najčitaniji članci