To je to što me zanima!

Sprema se nešto veličanstveno: Krcati Maksimir čeka Splićane!

Bit će to još jedan 'vatreni', najveći derbi hrvatskog nogometa poslije kojeg ćemo, nadajmo se, pričati samo o najljepšoj sporednoj stvari na svijetu. Očekuje se da će na Maksimiru biti 2000 navijača Hajduka
Vidi originalni članak

Dinamo je kao organizator Superkupa u petak obavijestio navijače kako su u popodnevnim satima rasprodane pojedinačne ulaznice za derbi s Hajdukom za tribinu 'zapad dolje', a na dan utakmice kako je prodana i posljednja ulaznica za tribinu 'sjever dolje'. Do pet sati uoči početka utakmice prodano je ukupno 16.500 ulaznica.

MODRI KUTAK Dinamovci pucaju od motiva: Pojačanje starta na boku, ništa od supertandema od početka?

"GNK Dinamo pravovremeno će dalje putem službenih kanala obavještavati navijače o tijeku prodaje preostalih godišnjih ulaznica i pojedinačnih ulaznica za utakmicu Superkupa.", stoji na stranicama kluba.

U prodaji su i dalje:

  • pojedinačne ulaznice za derbi za tribine sjever gore i zapad gore
  • godišnje ulaznice za tribine sjever gore, zapad gore, zapad dolje

BILI KUTAK Hajduk je zadržao sve najbolje igrače koji znaju osvojiti trofej

Bit će to još jedan 'vatreni', najveći derbi hrvatskog nogometa poslije kojeg ćemo, nadajmo se, pričati samo o najljepšoj sporednoj stvari na svijetu. Očekuje se da će na Maksimiru biti 2000 navijača Hajduka.

Inače, Dinamo je osvojio šest Superkupova, Hajduk mu puše za vratom s pet, dok Rijeka ima jedan. No od 1995. do 2001. Superkup nije igran jer je Dinamo osvojio prvenstvo i Kup, iz istih razloga nije igran 2008. i 2009., 2011. i 2012., kao ni u periodu od 2015. do 2018., kad su opet dominirali 'modri'.

VIDEO: NAVIJAČKO LUDILO Torcida prijavila transparente? Krenuo je 'bili vlak', a policajci čuvaju odmorišta na autocesti

Idi na 24sata

Komentari 52

  • MarkoDDR35 09.07.2022.

    Dinamo ❤️❤️

  • zaladilo 09.07.2022.

    Imadne li gledat na kojon prongramu ne govorte,nemežen nač nigdje?

  • pauci 09.07.2022.

    Koji krcat stadion pa pola ga je zatvoreno,ajde purgercici vatajte gusterice.HŽV

Komentiraj...
Vidi sve komentare