To je to što me zanima!

Sprema se transfer života? Roko Šimić s nogometnim insajderom

Šimić prema Transfermarktu vrijedi 5 milijuna eura, iako je posljednja procjena njegove tržišne vrijednosti iz lipnja. Lako je moguće da će mu u idućoj procjeni vrijednost narasti, a Hrvata prati i Fabrizio Romano
Vidi originalni članak

Mladi hrvatski reprezentativac Roko Šimić (20) sjajnim se igrama u dresu RB Salzburga izgradio u jednog od najperspektivnijih mladih napadača u Europi.

To je potvrdio sjajnom utakmicom u prvom kolu Lige prvaka protiv Benfice. Zabio je gol i asistirao drugi, zbog čega je proglašen igračem utakmice. Ipak, njegov je Salzburg ostao samo na toj pobjedi. Izgubio je 1-0 od Intera u srijedu u četvrtom kolu LP-a, a Salzburg je tim porazom izgubio svaku šansu za plasman u osminu finala.

IGRA SEZONU KARIJERE Je li zaslužio izbornikov poziv? Mladi 'vatreni' opet je igrač mjeseca, prati ga bundesligaš!

Tu je utakmicu gledao i Fabrizio Romano, najpoznatiji stručnjak za transfere nogometaša na svijetu. Romano je pravi hit na društvenim mrežama, na Instagramu ga prati 25 milijuna ljudi, a na X-u (bivšem Twitteru) 19 milijuna ljudi. 

NA LISTI ŽELJA Njemački klub u Hrvatu vidi zamjenu za igrača od 95 mil. €?

Romano se nakon utakmice susreo s Rokom Šimićem i njegovim ocem Darijom, koji je donedavno bio u upravi hrvatskog prvaka Dinama.

Šimić prema Transfermarktu vrijedi 5 milijuna eura, iako je posljednja procjena njegove tržišne vrijednosti iz lipnja. Lako je moguće da će mu u idućoj procjeni vrijednost narasti, jer je u 18 utakmice ove sezone zabio pet golova uz asistenciju.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • banšokčević 10.11.2023.

    Od nekud mi poznat ovaj mali tata stakor ..

  • migaču 10.11.2023.

    Zabio je gol i asistirao drugi, zbog čega je proglašen igračem utakmice. Ipak, njegov je Salzburg izgubio 1-0 😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare