To je to što me zanima!

Sramota u Portugalu: Navijači Sportinga pretukli su igrače...

Sramota - jedina riječ kojom možemo opisati današnja događanja u Lisabonu. Naime, navijači Sportinga su upali u trening centar i pretukli igrače svog kluba. Najgore je prošao Bas Dost
Vidi originalni članak

Ružne vijesti dolaze nam iz Portugala gdje su navijači Sporting Lisabona pretukli svoje igrače zbog loših igara u posljednje vrijeme, a prema prvim saznanjima, najgore je prošao Bas Dost koji ima par šavova na glavi.

U posljednjih nekoliko dana se u Sportingu događa sve više loših stvari. Sve je krenulo od toga da su neki igrači izrazito nezadovoljni u klubu i da žele što prije otići, a onda su ušli u sukob s predsjednikom kluba, Brunom de Carvalhom

Nakon toga su navijači preuzeli stvari u svoje ruke i fizički napali njihovog golmana, Ruia Patricija u garaži, nakon što je Sporting u nedjelju izgubio od Maritima (2-1) zbog čega neće sudjelovati u Ligi prvaka sljedeće godine.

A sada su stvari postale još gore. Kako navodi portugalski O Jogo, oko 50 maskiranih navijača je ušlo u Sportingov trening centar i počelo s razaranjem. 

Razbijali su sve što im se našlo na putu, čak su i pretukli par igrača, među kojima su Bas Dost i Rodrigo Battaglia, a osim njih su također stradali i fizioteraperut Mario Monteiro i pomoćni trener Raul Jose. Neki su otišli korak dalje i rekli kako je stradao čak i trener Jorge Jesus.

PREDSJEDNIK SUSPENDIRAO JESUSA, IGRAČI BOJKOTIRAJU?

Prema tvrdnjama portugalskih novina, Bruno de Carvalho je sazvao krizni sastanak u kojem je navodno suspendirao dosadašnjeg trenera, Jorgea jesusa što se nije svidjelo pojedinim igračima koji najavljuju bojkot. 

Ukoliko su te tvrdnje uistinu točne, Sporting će u finalu kupa protiv Avesa voditi trener B momčadi, Luis Martins uz pomoć trenera golmana, Nelsona Pereire

Takva odluka ne sviđa se pojedinim igračima Sportnga koji su najavili bojkot, a najviše se ističu William Carvalho i Rui Patricio.

Međutim, predsjednik kluba tvrdi kako on nije nikoga suspendirao i da je sastanak sazvan samo zbog toga što neće dobiti velike novčane premije jer nisu izborili Ligu prvaka za sljedeću sezonu.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • sinjskidispet1985 16.05.2018.

    A said se žali....mi smo kulturni.

  • Frelly 16.05.2018.

    Nas Marko je dobro prosao njemu su bils razbijene naocare samo ;)

  • mislilac Tan 16.05.2018.

    Čeka se reakcija splitske Torcide. Moraju pokazati da su jači od ovih.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare