To je to što me zanima!

Sramotna koreografija Delija: Razvili groblje ukrajinskih boja

Grozomoran čin Delija naišao je na javnu osudu, a i uoči samog derbija ponovno su se u gradu odvijale nemile scene. Tridesetak huligana divljalo je ulicama Novog Beograda
Vidi originalni članak

Uoči 166. 'vječitog derbija' srpske nogometne Superlige između Crvene zvezde i Partizana, domaći navijači obojili su sjevernu tribinu stadiona "Rajko Mitić" bojama ukrajinske zastave, a diljem tribine formirali križeve i nadgrobne spomenike.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Delije su koreografijom asocirale na groblje ukrajinskih boja slijedom ruske invazije na Ukrajinu premda se srpska vlada ogradila od ruskih napada i podržala Ukrajinu, ali propustila uvesti sankcije Rusiji kao ostatak Europe.

Sramotan i grozomoran čin Delija naišao je na javnu osudu, a i uoči samog derbija ponovno su se u Beogradu odvijale nemile scene.

VIDEO KOREOGRAFIJE POGLEDAJTE OVDJE

Tako je grupa huligana stvorila nered ispred jednog restorana na križanju ulica Jurija Gagarina i dr. Ivana Ribara u Novom Beogradu. Tridesetak huligana naoružanih palicama izletjelo je iz automobila i polupalo restoran, javljaju tamošnji mediji.

Huligani su uspjeli pobjeći prije dolaska policije, ali istraga oko divljaštva i narušavanja javnog reda i mira te uništavanja imovine je u tijeku.

Sama utakmica još je jednom pala u drugi plan u kojoj je Zvezda imala velikih 2-0 na poluvremenu pa na koncu sačuvala prednost do kraja.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • Dinamo1911 26.01.2023.

    Uefa, spavate li??

  • Kyrie Eleison 01.03.2022.

    "Nego, velim vama koji slušate: Ljubite svoje neprijatelje, dobro činite svojim mrziteljima, blagoslivljajte one koji vas proklinju, molite za one koji vas zlostavljaju. Onomu tko te udari po jednom obrazu pruži i drugi, i onomu tko ti otima gornju haljinu ne krati ni donje. Svakomu tko od tebe ište daji, a od onoga tko tvoje otima ne potražuj. I kako želite da ljudi vama čine, tako činite i vi njima." Luka 6:27-31

  • 28.02.2022.

    Koliko ružnih i zlih komentara o jednom narodu pod uticajem navijača. E da je ovo samo problem u Hrvatskoj,gde bi nam bio kraj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare