Sport

Komentari 109

Sramotna koreografija Delija: Razvili groblje ukrajinskih boja

Sramotna koreografija Delija: Razvili groblje ukrajinskih boja

Grozomoran čin Delija naišao je na javnu osudu, a i uoči samog derbija ponovno su se u gradu odvijale nemile scene. Tridesetak huligana divljalo je ulicama Novog Beograda

Uoči 166. 'vječitog derbija' srpske nogometne Superlige između Crvene zvezde i Partizana, domaći navijači obojili su sjevernu tribinu stadiona "Rajko Mitić" bojama ukrajinske zastave, a diljem tribine formirali križeve i nadgrobne spomenike.

POGLEDAJTE VIDEO:

Delije su koreografijom asocirale na groblje ukrajinskih boja slijedom ruske invazije na Ukrajinu premda se srpska vlada ogradila od ruskih napada i podržala Ukrajinu, ali propustila uvesti sankcije Rusiji kao ostatak Europe.

Sramotan i grozomoran čin Delija naišao je na javnu osudu, a i uoči samog derbija ponovno su se u Beogradu odvijale nemile scene.

VIDEO KOREOGRAFIJE POGLEDAJTE OVDJE

Tako je grupa huligana stvorila nered ispred jednog restorana na križanju ulica Jurija Gagarina i dr. Ivana Ribara u Novom Beogradu. Tridesetak huligana naoružanih palicama izletjelo je iz automobila i polupalo restoran, javljaju tamošnji mediji.

Huligani su uspjeli pobjeći prije dolaska policije, ali istraga oko divljaštva i narušavanja javnog reda i mira te uništavanja imovine je u tijeku.

Sama utakmica još je jednom pala u drugi plan u kojoj je Zvezda imala velikih 2-0 na poluvremenu pa na koncu sačuvala prednost do kraja.

Najčitaniji članci