To je to što me zanima!

Srbi se uvrijedili zbog objave danskog kluba: 'Skandalozno! Ovo je gnjusna provokacija...'

Danski klub Midtjylland napravio je kviz za navijače uoči sutrašnje utakmice protiv Crvene zvezde upitavši ih iz kojeg su grada njihovi protivnici, a pozadina je bila karta Srbije bez Kosova i Metohije
Vidi originalni članak

Uoči sutrašnje utakmice četvrtog kola skupine F  između Crvene zvezde i Midtjyllanda koja se igra od 21 sat, danski nogometni klub objavio je story na službenom Instagram profilu zbog kojeg su se srpski mediji raspisali. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Skandalozno! Gnjusna provokacija danskog kluba: Prije utakmice sa Zvezdom, Midtjylland dirnuo Delije u bolnu ranu!", piše Kurir. 

Naime, Danci su na društvenim mrežama uoči gostovanja u Beogradu napravili kviz za svoje navijače upitavši ih iz kojeg je grada Crvena zvezda, a ponuđeni odgovori bili su Novi Sad, Beograd i Niš. 

Ono što je Srbima zasmetalo je karta koja se nalazila u pozadini, a na njoj su granice Srbije ucrtane bez Kosova, neovisne države koju Srbi još svojataju.

Iako je Kosovo proglasilo samostalnost te zbog svoje apsolutne većine imaju potpunu vlast, uz iznimku dijelova nekoliko općina na sjeveru, srpski narod i tvrdi kako ima pravo na spomenute pokrajine zbog čega su srpski mediji ovaj čin okarakterizirali kao provokaciju.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • nakitumichichi 03.11.2021.

    pa realno, danci nemreju naci svoju drzavicu niti na karti evrope a kamoli na karti svijeta, i vrabac ih zasjenci, zrakomlat prouzroci pomrcinu sunca a zrakoplov polarnu noc, ne znam kaj se oni  khurche

  • Joza Prezaduzeni 03.11.2021.

    Otisla Yu Otisla SiCGora otislo Kosovo uskoro ce i Vojvodina i ostat ce UZAS rbija

  • Palmanova 03.11.2021.

    Zvezdu ne ferma nitko pet posto.Nema svoj identitet jer nitko ne zna za ime Crvena zvezda.samo Red Star,Stella Rossa,Rotern stern,Rode Ster..prije 2 mjeseca je nizozemski voditelj Wilfred Genee krenuo s tekmom Zvezda-Cluj za kval.za LP:''Nekadasnji Rode Ster ,a koji se danas zove Crvena Zvezda''...🤣srbi su sad odlucili da ih ceo svet naziva c.zvezda a ne vise kao prije red star...

Komentiraj...
Vidi sve komentare