To je to što me zanima!

Srbin nahvalio Hrvate, Brazilce iskritizirao: 'Na što oni sliče...'

Znate li zašto je Brazil izgubio? Zato što je na autobusu hrvatske reprezentacije pisalo ‘obitelj’, a oni su prije tri dana blajhali kosu, ponudio je zanimljivu teoriju Bogdanović
Vidi originalni članak

Bivši srpski nogometaš Rade Bogdanović (52) koji slovi kao jedan od najzanimljivijih nogometnih analitičara, komentirao je pobjedu Hrvatske protiv Brazila te je objasnio zbog čega su izgubili. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Brazil je otputovao. Richarlison nam je zabio gol, a mi smo ga digli u nebesa. To je najgori centarfor koji je igrao do 1994. godine poslije Ronalda, Romarija, Rivalda, on nam igra nogomet. Ma idi, molim te - rekao je Bogdanović nakon čega je iznio zanimljivu teoriju: 

- Znate li zašto je Brazil izgubio? Zato što je na autobusu hrvatske reprezentacije pisalo ‘obitelj’, a oni su prije tri dana blajhali kosu. Pogledaj na što sliče, onaj Richarlison, Neymar. Oni su se brinuli o frizurama - objasnio je Bogdanović u svom stilu.

Podsjetimo, Hrvatska će u polufinalu igrati protiv Argentine koja je slavila protiv Nizozemske također nakon raspucavanja penala, a utakmica je prema rasporedu u utorak od 20 sati.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • axl44 10.12.2022.

    kog briga šta tamo neki Zetor komentira 🤣🤣🤣🤣

  • Jopazg 10.12.2022.

    To je zato jer su unaprijed bili prvaci svijeta,kao i Englezi 2018.

  • dahvaul 10.12.2022.

    Znaju da kad igraju sa nama moraju lijepo izgledati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare