To je to što me zanima!

Srbin se narugao Ronaldu: Ti pij vodu, a ja ću Coca-Colu u Kataru

Dok je Dragan Stojković "Piksi" zabavljao društvo u svlačionici, Mitrović se u natikačama vratio na travnjak Luz, digao Coca-Colu visoko u zrak, i 'nazdravio' s Cristianom
Vidi originalni članak

Ovog su ljeta svijet obišle snimke kako Cristiano Ronaldo na presici na Euru sa stola miče dvije sponzorske boce Coca-Cole što je toj kompaniji rezultiralo gubljenjem četiri milijarde dolara vrijednosti dionica.

BIJESNI CRISTIANO VIDEO Ronaldo nije htio pružiti ruku izborniku pa se oglasio: Nema isprike, ići ćemo u Katar

Svaka je sljedeća presica bila usmjerena na Coca-Colu, odnosno novinare je zanimao stav nogometaša i izbornika. Nekima je bilo uopće pričati o soku dok se igra Europsko prvenstvo, dok su je drugi hladno otvorili i iscijedili niz grlo.. I dok je taj incident već otišao u zaborav, Aleksandar Mitrović nas je natjerao da ga se prisjetimo.

Naime, srpski reprezentativac zabio je gol za pobjedu 2-1 u 90. minuti kojim se Srbija plasirala na Svjetsko prvenstvo u Kataru, Mitrović je, zajedno s ostatkom 'orlova', burno proslavio pogodak, a samo nekoliko minuta kasnije i službeno je slavlje moglo početi.

SRBIJA SLAVI PLASMAN NA SP VIDEO Pogledajte shrvanog Ronalda u suzama i Mitrovićev gol u 90. koji ga je rasplakao

Dok je Dragan Stojković "Piksi" zabavljao društvo u svlačionici, Mitrović se u natikačama vratio na travnjak Luza, digao Coca-Colu visoko u zrak, i 'nazdravio' s Cristianom.

Tako će Mitrović i ostatak srpske družine u Kataru piti Coca-Colu, dok će Ronaldo u play-offu vjerojatno tjerati Portugalce na vodu...

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Posavac63 17.11.2021.

    Čovek je, velik i hrabar, i ne treba mu uzeti to za zlo, može slobodno da promaši penal, toliko je puno dao svetskom fudbalu, najbolji strelac u Engleskoj u poslednjih nekoliko godina, treba imati petlju i preuzeti odgovornost u najtežem trenutku, a on to može, i sme, i ide napred. Portugal razvaljujemo i sledeći put, na SP ako budemo u grupi, to je jedna umišljena grupa zvezdi koja nije htela da trči po loptu i bori se, potcenili su nas kao što mnogi čine na ovom svetu, dolazi zlatna juniorska generacija sa New Zelanda po svoje seniorsko zlato, Biće zabavno ako bude Srbija sa Hrvatskom u grupi. Nije isključena ni ta mogućnost. Pa onda okršaj u finalu.

  • the.king 17.11.2021.

    Da ne bude Ronaldo nazdravljao sa Janom u Kataru 🤣

  • Filkee 17.11.2021.

    Ku*ce se a ne budu prosli ni skupinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare