To je to što me zanima!

Hrvatski vaterpolist Krapić i Teodosić koristili su doping?

Ruska hakerska grupa Fancy Bear izašla je s novim sportskim imenima koja su koristila doping. Na novom popisu su hrvatski vaterpolist Ivan Krapić i srpska košarkaška zvijezda Miloš Teodosić
Vidi originalni članak

Ruska hakerska grupa Fancy Bear šokirala je javnost kada je objavila povjerljive podatke Svjetske antidopinške agencije (WADA). Na popisu osoba koje su koristile zabranjene supstance našle su se brojne sportske zvijezde među kojima su sestre Williams, Rafael Nadal...

>> Skandal trese teniski svijet: Sestre Williams dopingirane?

>> Teniski svijet je u šoku: Rafael Nadal koristio kortikosteroide

Rusi su sada ponovo šokirali s novim valom imena koja su koristila doping, a među njima su se našli hrvatski vaterpolist Ivan Krapić, ali i srpska košarkaška zvijezda Miloš Teodosić! Obojica su koristila doping u medicinske svrhe. Krapić je u ožujku ove godine dva puta koristio kortikosteroid deksametazon, a s Hrvatskom je osvojio srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Riju.

Teodosić je, prema informacijama ruskih hakera, kao i Krapić koristio kortikosteroid deksametazon, a on je sa Srbijom osvojio srebrnu medalju u Riju nakon pobjede nad Hrvatskom u četvrtfinalu. 

Na popisu se našla i srpska odbojkašica Silvija Popović.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • statebriga1312 24.09.2016.

    Hahqhahha u finalu im to nijr pomoglo mnogo hahahaha

  • geonosian2912 23.09.2016.

    To nije doping nego dopuštenje da se inače nedozvoljene supstance iskoriste u svrhu bržeg i boljeg oporavka. Jeste svi skupa glupi ili šta? Ili hoćete reći da Amerikanci štite Ivana Krapića?

  • MExplorer 23.09.2016.

    Čekamo jednog tenisača da izađe, pitanje je vremena. Ime mu počinje na N, a zavrsava na ovak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare