To je to što me zanima!

Sredio Goricu: Nikola Mandić stručnjak za golove i računala

U Cibaliju je stigao na posudbu iz Osijeka, a u dva kola Druge HNL zabio je čak četiri gola. Osim nogometa, ide mu i računalstvo, ali školu, kako kaže, nije volio...
Vidi originalni članak

Trener drugoligaša Cibalije Zoran Tomić provjerio je ovo ljeto 32 igrača. Jedan od njih bio je Nikola Mandić (19). U svojoj prvoj utakmici zabio je tri gola, a protiv Gorice, u svojem prvom derbiju, zabio je i izborio penal.

- Odličan dan za mene i moj klub - rekao je jutro nakon pobjede 2-1 protiv Gorice presretni strijelac Nikola Mandić.

- Iako je tek treće kolo, svjesni smo da je ovo bila važna pobjeda, važan korak prema Prvoj ligi - objasnio je 19-godišnjak.

U Cibaliju je stigao na jednogodišnju posudbu iz Osijeka, ali ako ovako nastavi, trener Tomo Rukavina mogao bi ga puno ranije vratiti s Bosuta na Dravu.

- Želim postati prvi strijelac druge lige i potom se vratiti u Osijek - kaže Mandić, koji je na terenu stručnjak za golove, a izvan njega je majstor za računala.

- Po zanimanju sam tehničar za računalstvo, ali loptu volim više od knjige. Nisam baš volio ići u školu - priznao je Nikola.

Nogometni uzor mu je Wayne Rooney, a na travnjaku se najbolje snalazi kao špica.

- Svejedno mi je igram li kao usamljeni napadač ili u paru s nekim. Bitno mi je jedino da sam u vrhu napada.

Nikola igra i za U-19 reprezentaciju, s kojom je nedavno bio na jakom turniru u Kini. Želja mu je jednom zaigrati u Manchesteru ili Realu, a dotad će zabijati za Cibaliju.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • NIKE 31.08.2014.

    Za ovog majstora bi bolje bilo da se uvatio škole nego što ganja loptu u drugoj ligi . Prva liga nam je močvara čim padnu jače oborine , a tek kak je u drugo ligi.

  • Komentator00 31.08.2014.

    Gospodine "novinar", ne znam odakle vadite informacije o strijelcima ili zašto preuveličavate ovog igrača. Ovo su strijelci Cibalije u tri kola: Sesvete - Lukić, Perković; Lučko - Puljić 11m; Gorica Mandić, Puljić(11m). Mandić je, znači, postigao jedan jedini pogodak. Dakle...?

  • Hrvatina17 31.08.2014.

    kako je losa ova 2.liga ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare