To je to što me zanima!

Srpska javnost ogorčena nakon bolnog poraza: 'Orlovi su se obrukali! Novi šamar i potop'

Bez obzira na otvoren put prema Euru, Srbi su se nadali prvom mjestu u skupini, no igra i kvaliteta koju su pokazali teško da će biti dovoljno za to. Naravno, srpska javnost je razočarana nakon novog kiksa
Vidi originalni članak

Orlovi su krajem prošle godine visoko letjeli do Katra, ali potom bolno sletjeli. Srbija je s velikim očekivanjima otišla na Svjetsko prvenstvo i opet se razočarala ispavši u grupnoj fazi. Stišalo je to nacionalnu euforiju nakon pobjede protiv Portugala i navuklo novi očaj nad srpskim nogometom. Nadali su se kako će gorak okus isprati plasmanom na prvo Europsko prvenstvo nakon 2000. godine, ali čini se da će i taj put biti prožet stresovima i problemima. Novu negativa uvukla se u reprezentaciju nakon dva kiksa. 

Srbija je u lipnju jedva uzela bod kod Bugarske, a u četvrtak je u 5. kolu kvalifikacija za Euro na svome terenu izgubila od Mađarske 2-1. Sreća 'orlova' je što se nalaze u relativno laganoj skupini, a konkurent za drugo mjesto je Crna Gora koja je remizirala s Litvom (2-2).

Bez obzira na otvoren put prema Euru, Srbi su se nadali prvom mjestu u skupini, no igra i kvaliteta koju su pokazali teško da će biti dovoljno za to. Naravno, srpska javnost je razočarana nakon novog kiksa.

- Od sjaja do očaja za samo dvije minute. Orlovi se obrukali na Marakani - čudesni Dibusz branio sve i donio Mađarima veliku pobjedu! piše Kurir, a Nova.rs je dodala:

- Novi šamar za Srbiju: Mađarska preokretom do prvog mjesta i važne pobjede u Beogradu. Euro i dalje daleko za Orlove.

Mondo se žali kako je Srbija zaboravila igrati nogomet, a Novosti pišu:

- Piksijeva Srbija izgubila u Beogradu: Mađarska se gostila na Marakani.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • nestimene 08.09.2023.

    Čuj Orlovi 😂 to su vrapčići 😂

  • Mr. Pickles 08.09.2023.

    Treba im hrvatski selektor 😝

  • 08.09.2023.

    Srbija jednostavno nije tim i to je to.Liče mi na moj Hajduk,bezvezna dodavanja i nabacivanja i panika u obrani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare