To je to što me zanima!

Srpski mediji šokirani: Navijači Škupija i Dinama na Maksimiru zajedno pjevali 'ubij Srbina!'

"Dinamo je remizirao protiv Škupija. Međutim, čak i da prođe u treću rundu, vrlo vjerojatno će morati igrati pred praznim tribinama zbog navijačkog skandala", piše Mondo.rs
Vidi originalni članak

Dinamo i Škupi remizirali su na Maksimiru u drugom pretkolu Lige prvaka, a srpski mediji su, osim rezultatske blamaže 'modrih', istaknuli i neprimjereno ponašanje navijača hrvatske i makedonske momčadi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, navijači Dinama i Škupija u više su navrata u isti glas skandirali 'ubij Srbina', dok Net.hr tvrdi da su se hrvatski navijači u drugom poluvremenu okomili i na gostujuće navijače skandirajući 'ubij Šiptara'. Također, srpskim medijima nije jasno što na tribini prvaka iz Sjeverne Makedonije ima raditi zastava Albanije, kao i Oslobodilačke vojske Kosova.

"Uefa će imati puno posla poslije sraza između hrvatske i makedonske momčadi budući da je u Zagrebu viđen još jedan u nizu skandala", piše Kurir.

DOBIO PLJESAK MAKSIMIRA Sedloski: Igrači su dobili batine, ali obojica su sad bili jako dobri ADEMI: PODCJENJIVANJE? MA NE Čačić: Dobro je da ne vrijedi gol u gostima. Previše pogrešaka. Možemo reći da je ovo blamaža

"Više puta tijekom utakmice na Maksimiru se čulo skandalozno skandiranje. Skandirali su to navijači Dinama i Škupija, a vidjet ćemo jesu li to delegati Uefe unijeli u svoje izvještaje", piše Alo

"Dinamo je potpuno razočarao u drugom pretkolu Lige prvaka budući da je na Maksimiru samo remizirao protiv Škupija. Međutim, čak i da prođe u treću rundu, vrlo vjerojatno će morati igrati pred praznim tribinama zbog navijačkog skandala", piše Mondo.

ČUDESAN REZULTAT ŠKUPIJA Makedonci u euforiji: Uspavali smo diva, Skoplje će gorjeti PROBLEMI U MAKSIMIRU 'Modri', ovo je bio užas. Što bi tek bilo da im dva najbolja nisu pijane prebili u noćnom klubu?!

Podsjetimo, Dinamo je odigrao tek 2-2 sa Škupijem na Maksimiru, a prije uzvrata koji je na rasporedu sljedećeg utorka mora odraditi gostovanje u Koprivnici.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • baba strumpf 21.07.2022.

    Ćudime da Čačić nije dobia otkaz nešto tu ne štima

  • baba strumpf 21.07.2022.

    Kao takvi koji skandiraju takve gluposti nisu nikakvi navijaći ,oćito imaju namjeru da nanesu štetu klubu i samoj Hrvatskoj a što reći nego im porućit dajte više okanite se tako nećeg i imajte ljudskosti i poštovanja prema svakom

  • kajbiti 21.07.2022.

    Sam malo, vi kaj kritizirate. Vi ste to čuli ili vjerujete srpskom kuriru????

Komentiraj...
Vidi sve komentare