Obavijesti

Sport

Komentari 40

Sedloski: Igrači su dobili batine, ali obojica su sad bili jako dobri

Sedloski: Igrači su dobili batine, ali obojica su sad bili jako dobri

Moji igrači prvi put igraju ovakvu utakmicu, malo sam se plašio, ali prezadovoljan sam. Ne smijemo poletjeti. Sad nas u Skoplju čeka pun stadion, Dinamo je i dalje favorit, kaže trener Škupija

VIDEO

Goce Sedloski s osmijehom se vratio na Maksimir, a tako i odlazi u Skoplje. Sa Škupijem je iznenadio Dinamo i odigrao 2-2 u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka.

- Oznojio sam se kao da sam igrao, haha. Čestitke igračima i jedne i druge momčadi, stvarno jedna vrhunska utakmica, prava europska. Kako smo igrali prvo poluvrijeme, to je ono što tražim od svojih igrača. Čestitam kolegi Čačiću na fer i korektnoj igri, sve je i dalje otvoreno, igra se još 90 minuta u Skoplju. Dinamo je i dalje favorit, nema veze današnji rezultat, mi smo se predstavili u dobrom izdanju, sad nas čeka pun stadion u uzvratu - rekao je Sedloski nakon utakmice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

'Škupe' pogreške Dinamovih igrača: Zagrebački 'Modri' prosuli su pobjedu u 89. minuti VIDEO

Momčad mu je izgledala čvrsto iako je, prema kladionicama, bila totalni autsajder.

- Prvi put moji igrači igraju ovakve utakmice, Dinamo ih igra svaka tri dana. Malo sam se plašio toga, ali odigrali smo kako sam htio, pogotovo prvo poluvrijeme. Igrali smo pas-igru, a kad vidim rezultat 2-2 prezadovoljan sam. Dinamo je vrhunska momčad, želim im dobrodošlicu u Skoplju. Sigurno će sada kod nas biti pun stadion, ne trebamo poletjeti visoko, rekao sam igračima da je ovo uspjeh, ali ne smijemo poletjeti previsoko, to bi bilo kobno.

Maksimirska publika pozdravila ga je pljeskom.

- Nogomet se igra za navijače, oni su vidjeli golove, prave akcije, publika je to prepoznala i lijepo navijala. I našim i vašim navijačima. Naši su navijači došli s pet autobusa. Aplauz maksimirske publike? Sigurno sam ostavio dobar dojam ovdje u sedam godina, hvala svima, hvala i vama medijima. Normalno da sam više očekivao od Dinama, možda su nas i podcijenili. Dobro smo stajali, bili smo kompaktni, čekali smo svoju priliku i dočekali ju.

VIDEO Škupi pokloni Dinama: Theophile čuvao suigrača, Livi u prazno. Pogledajte sve golove
VIDEO Škupi pokloni Dinama: Theophile čuvao suigrača, Livi u prazno. Pogledajte sve golove

Nisu ispraćeni s previše optimizma, ali sad se sve okreće.

- Čim igrate s Dinamom svi vas prate, svi su u Makedoniji mislili da ćemo izgubiti. Znamo što je Dinamo, svake godine igraju Ligu prvaka ili Europsku ligu, sigurno da su svi vjerovali u njih. Ali dali smo zadnji atom snage, čestitam im. Kako možemo izgubiti na Gibraltaru, pa remizirati u Maksimiru? E, zato je nogomet zanimljiv. Tamo smo imali problema, dugo smo putovali, sve se skupilo negativno taj dan.

Od prve minute na terenu su bili Sunday Adetunji i Senghor Faustin, dvojac koji je u subotu pretučen u jednom skopskom noćnom klubu, gdje je protiv pravila ostao vani do ranih jutarnjih sati.

- Mi smo došli u četvrtak, zvao me stoper smiju li van, rekao sam im da mogu. I dogodilo se to što se dogodilo, malo su dobili batina. Ali, evo igrali su danas, obojica su bili jako dobri. Ma možda je i cijela ta priča malo prenapuhana - zaključio je Sedloski.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića
ODLUKA ZA LUKU

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića

Hrvat je preuzeo svoju novu ulogu u momčadi, a ono što je pokazao je da u onim minutama koje ima, pa čak i kada je starter, nastavlja biti odlučujući, hvali Marca Modrića
Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...
TRENER HAJDUKA O AKTUALNOSTIMA

Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...

Livaja je i dalje ozlijeđen, Perišić će opet zaigrati u prvih 11, povratnik Melnjak mogao bi dobiti minutažu do kraja sezone, a Sahitiju je oko još bolno i propustit će Goricu. Odjidja? Najlakše sve prebaciti na mlade