To je to što me zanima!

Štimcu ugradili dva stenta: To je bilo tek preventivno, dobro sam

Išao sam u bolnicu preventivno, da budem miran, tvrdi izbornik Indije, nakon što je kvalifikacije za SP otvorio pobjedom nad Kuvajtom i porazom od Katra, a čeka ga Azijski kup u siječnju
Vidi originalni članak

Igoru Štimcu (56), izborniku Indije i bivšem "vatrenom" asu, liječnici su kroz arteriju na ruci ugradili dva stenta.

I premda vijest zvuči alarmantno, Štimac nam se javio i tvrdi da nije riječ ni o čemu opasnom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sve je OK, preventivno sam išao, da budem miran - odgovorio je nakon što smo mu zaželjeli brz oporavak.

Potom je pojasnio o čemu je zapravo riječ:

- Moj stariji brat Mihovil imao je komplikacije i zahtjevan zahvat na srcu. Pa sam ja odlučio preventivno djelovati, zbog obiteljske anamneze, iako nisam imao nikakvih tegoba.

Štimac je nedavno produžio ugovor s Indijskim nogometnim savezom do Svjetskog prvenstva 2026. i kvalifikacije je započeo pobjedom nad Kuvajtom i porazom od Katra.

- Tijekom posljednjih 12 mjeseci vidjeli smo puno pozitivnih rezultata u muškoj reprezentaciji i u mlađim dobnim kategorijama. Nakon rasprave s Izvršnim odborom, odlučili smo osigurati dugoročni rast i konstantni razvoj, a da bi to napravili morali smo produžiti ugovore stožeru. Sretni smo što smo to učinili s gospodinom Štimcem i našom indijskom nogometnom legendom Maheshom Gawalijem - rekao je glavni tajnik indijskog saveza, Shaji Prabhakran.

Štimac se odlično snašao u Indiji, na čijoj je klupi od lipnja 2019. godine. S reprezentacijom je osvojio dva Južnoazijska prvenstva, interkontinentalni kup i Tri-Nation seriju. Izborio je i plasman na Azijski kup, koji se održava u Katru u siječnju i veljači iduće godine.

Tamo ga čeka teška skupina sa Sirijom, Uzbekistanom i Australijom.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • StivenKing 12.12.2023.

    Misli na druge, cijepi se ♥️

  • zutizgzg 11.12.2023.

    Razbojnice,sabane,gdje ti je Reno siladija i vi dte takvi u HNS htjeli?Mamicu dajem bubreg sto je vas dvojicu udaljio od bilo cega normalnog!

  • prdolino 11.12.2023.

    Jesu li ti ugradili šta u guzu

Komentiraj...
Vidi sve komentare