To je to što me zanima!

'Stipe je tvrđi borac od Jonesa'

Već uoči borbe Miočića i Ngannoua, znalo se da pobjednik ide na debitanta u teškoj kategoriji Jona Jonesa, no zapelo je u pregovorima. 'Bones' želi više love, a Dana White je 'tvrd' pregovarač
Vidi originalni članak

Kamerunac Francis Ngannou (34) krajem ožujka osvojio je naslov UFC-ovog teškaškog prvaka nokautom našeg Stipe Miočića (38) čime si je osigurao borbu protiv Jona Jonesa (33), a u podcastu Mike Tysona otkrio je zašto podržava 'Bonesa' te je odao priznanje bivšem prvaku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NOVAC U KAVEZU Miočić je za poraz dobio više nego Ngannou, ali po zaradi je najpodcjenjeniji šampion UFC-a

Naime, Dana White je uoči borbe Miočića i Ngannoua dao borcima do znanja da će pobjednik te borbe na debitanta u teškoj kategoriji, dosad neporaženog borca u UFC-u, no Jones je tražio puno novca tako da pregovori između njegovih predstavnika i Dana White još uvijek traju.

- Svi u ovoj poziciji žele biti kompenzirani. Borac poput Jon Jonesa je u ovoj organizaciji i sportu već dugo vremena. Mislim da nema ništa loše u tome da on traži više novca. Iskreno, ja ne znam o kakvom se dogovoru radi. Želio bih da se naša borba održi. To bi definitivno bila najbolja borba ikada - rekao je kamerunski 'Predator'.

RAZOČARALI SU GA Jon Jones poludio na UFC: Želim od vas da me odmah otpustite!

Ngannou se za borbu za naslov definitivno popravio u svakom segmentu borbe. Nije to više bjesomučno mahanje rukama, pravilno je udarao, izbjegavao rušenje i u konačnici zasluženo trijumfirao, no borba protiv Jonesa ipak bila nešto potpuno drukčije od svega što je dosad iskusio u oktogonu.

- Jon Jones definitivno ima više alata u svom džepu nego što to ima Stipe, ali nisam siguran da je tvrđi borac od Stipe Miočića - nahvalio je bivšeg prvaka.

NGANNOU SE JAVIO Prvak se naklonio Stipi: Bila mi je čast s tobom dijeliti oktogon!

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 10.04.2021.

    Stipe live from the ER:)

  • bedak11 10.04.2021.

    Onaj stari stipe, da. Ovaj iz borbe s ngannuom nikako, jones bi ga ubio.

  • 10.04.2021.

    Tip je znači bija sa svojih cm mršav..i odjednom kao bench..radi vamo tamo,proširija se ko korona u staračkom domu.Znaci tip je na injekcijama test i hormon rasta,i znanost pobjedi nad prirodom.Fuchk Stipe hormon na hormon ide.

Komentiraj...
Vidi sve komentare