To je to što me zanima!

Video nokauta: Direkt u glavu, munjevita serija i - doviđenja!

Dosta mi je, hoću ići doma, moram ga dokrajčiti, prošlo je kroz glavu Stipi Miočiću u trenutku dovršavanja DC-a i pripremanja na uzimanje pojasa novog svjetskog prvaka UFC-a
Vidi originalni članak

Gorka je ovo pilula za Daniela Cormiera. Hrvatsko-američki bombarder Stipe Miočić nokautirao ga je u 4. rundi UFC 241 revanša za povratak naslova UFC šampiona teške kategorije. 

Iako ga je uspio srušiti već u trećoj rundi, izvukao se bivši olimpijac i majstor hrvanja Miočiću te uspio doći do četvrte, ali ona je za njega bila kobna. Znao je Stipe da više nema puno vremena, u posljednje dvije runde Cormier morao je pasti. I Cormier je pao. 

OKRŠAJ GODINE Miočić nokautirao Cormiera i ponovno postao prvak UFC-a!

Nešto laganije su ušla obojica u četvrtu rundu, i nakon sjajnih aperkata u tijelo Cormiera, vidjelo se da ga Stipe ima u jako dobroj poziciji za hladnokrvni finiš. Nije Cormier više uspio dići ruke, mijenjao je gard bezuspješno, nije više imao kretanja prema naprijed. Bilo je samo pitanje - hoće li Miočić imati snage dokrajčiti ga. 

Nije dugo trebalo Stipi da se pokaže. Srce prvaka kucalo je u njemu, htio je prokret.

- Ma dosta mi je, umoran sam i hoću doma - pomislio je Stipe, pa gospodski završio priču.

Sjajni aperkati u tijelo i gorki izraz lica Daniela Cormiera u bolovima bili su dovoljan znak za "vatrogasca" da ovaj puta on može "zapaliti" cijeli kalifornijski Anaheim. Lijevi kroše u tijelo, a zaim munjevita serija i jedan sjajni desni direkt bacili su Cormiera u nokdaun. Stipe Miočić postao je novi/stari teškaški prvak svijeta!

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

DAN U UREDU ŠAMPIONA S Miočićem u postaji 24 sata: 'Ovdje je samo jedan od nas' MIOČIĆEVA SUPRUGA Naša nevista Ryan Marie: Moj Stipe je poput Rockyja Balboe!

Podsjetimo, Stipe Miočić tri puta branio je svoj pojas (Alistair Overeem, Junior Dos Santos i Francis Ngannou) te tako postao prvi teškaš UFC-a koji je to ostvario. S druge strane, Daniel Cormier je poslije pobjede nad Miočićem jednom branio naslov i pobijedio Derricka Lewisa, a nakon ovoga nokauta priznao je:

- Razgovarat ću sa suprugom i odlučiti je li vrijeme za mirovinu. 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • 19.08.2019.

    Iako nije imao najbolje izdanje u prve dvije runde, ipak je izdržao sve napade i na kraju pobjedio, što nebi nazvao srećom već lavljim srcem.

  • LukaZeko_1 19.08.2019.

    Gdje Hrvat u jetru udari, tu trava ne raste

  • 19.08.2019.

    Koja faca Cormiera pri kraju 4e runde, kada je primjetio da je đavo odnio šalu?!? :-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare