To je to što me zanima!

Stipe Miočić: Presretan sam jer uskoro ću prvi put postati otac

Podcijenio sam prvaka, moram priznati. On je jako pametan borac, puno bolji nego što sam mislio, rekao je Francis Ngannou, koji je samo u prvoj rundi parirao Stipi (udarci 20-17), ali kraj je dočekao teturajući ringom...
Vidi originalni članak

Gotovo u potpunosti zatvoreno lijevo oko imao je Stipe Miočić na kraju meča s Francisom Ngannouom. Posljedica je to opasnog otvaranja u kojem ga je Kamerunac nekoliko puta dobro dohvatio desnicom u prvoj rundi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Da, nekoliko puta sam gadno pogriješio u obrani i sam sam kriv za to. Ali nakon prve runde sam to ispravio i sve je završilo dobro.

- Dakle, i dalje ste "najopakiji čovjek na svijetu"...- rekao je voditelj, aludirajući na Stipin nadimak "Baddest man on the planet".  

- Ne, prije bih rekao najopasniji - nasmijao se Stipe.

HRVAT ZA POVIJEST SuperStipe! Miočić dominirao svih pet rundi i ostao šampion

- Pobjeda je uvjerljiva, ali na početku vas je Ngannou dobro uzdrmao?

- Pa, pogledajte tog momka koliki je?! Pogledajte te ruke! Udara zbilja jako...

- Čestitamo na pobjedi, šampione, kakvi su planovi za dalje...

- Ma, pustite ovo, ja i supruga dobit ćemo bebu. Postat ću otac! I presretan sam zbog toga - rekao je Stipe i otrčao proslaviti pobjedu sa svojim navijačima u bostonskom TD Gardenu te trudnom suprugom Ryan Marie Carney, s kojom je u braku dvije godine. 

Francis Ngannou jedva je dočekao kraj. Jako malo teškaša bi ovakav meč dočekalo na nogama. Strašne udarce pretrpio je Ngannou tamo u drugoj, trećoj i četvrtoj rundi. Teško je disao, ali je ispao jako korektan prema Miočiću.

- Moram priznati, podcijenio sam prvaka i to me skupo košalo. Nisam znao da je tako dobar i tako inteligentan borac - rekao je 31-godišnji Kamerunac i čestitao Miočiću na zasluženoj pobjedi nakon pet sjajnih rundi, jednoglasnom odlukom sudaca.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • boww 22.01.2018.

    Nek se mali zove mirko

  • Sigourney 21.01.2018.

    PRVAK

  • Drazens_2 21.01.2018.

    Oznojobsam se prvu rundu kaonda ja stojim ispred grdosije....izas al kad je preuzeo kontrolu odma lakse...odmah se vidjelo da ce ga dobit...Thumbs Up Stipe legendo...najdraza borba ikada i najljepsi dogadjaj u 2018....heheh

Komentiraj...
Vidi sve komentare