To je to što me zanima!

Miočić odgovorio Cormieru: Samo dižeš buku, borit ću se!

Već sam rekao da ću se boriti protiv Cormiera. On samo voli dizati buku. Moj tim radi na osiguravanju lokacije za trening i datuma borbe, poručio je Stipe Miočić šefu UFC-ja
Vidi originalni članak

Moramo odraditi borbu između Stipe i Cormiera, a Ngannou je onda idući. Moramo to što prije riješiti, rekao je šef UFC-a Dana White u subotnjoj večeri u kojoj je Ngannou za samo 20 sekundi riješio Jairzinha Rozenstruika.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

DANA WHITE POTVRDIO 'Stipe i DC moraju se boriti što prije, pobjednik na Ngannoua!'

Priče, dakle, više nema, vrijeme je za djela. Miočić (37) i Cormier (41) moraju se boriti i to što prije. Cormier je proteklih tjedana svojim istupima stavljao sve veći pritisak na američkog Hrvata koji kao vatrogasac pomaže lokalnoj zajednici u Clevelandu i uopće ne trenira. A vrijeme curi.

- Već sam rekao da ću se boriti protiv Cormiera. On samo voli dizati buku. Moj tim radi na osiguravanju lokacije za trening i datuma borbe - poručio je Stipe.

- Imam pet pojaseva kod kuće. Ne moram sjediti ni na čemu. Da nisam ozlijedio mrežnicu, već bih se borio i umirovio.

Stipe je možda mrvicu bio neodređen u svom "tweetu". Je li mislio da će umiroviti DC-ja kojeg je "linkao" na kraju ili, pak, da će njemu to možda biti posljednja borba, malo je dvosmisleno iako je vjerojatnije ovo prvo.. U svakom slučaju za istu je kolovoz najrealniji, a Cormieru bi definitivno trebala biti zadnja.

- Ako se Stipe neće boriti, Francis je zaslužio borbu za titulu. A ako će se netko boriti protiv Francisa za titulu, onda sam to ja - još je jednom samouvjereno poručio Cormier.

ZAZIVA TRILOGIJU Cormier: Bolji sam od Stipe, nisam trebao nikad izgubiti...

- Prema Francisu imam sav mogući respekt, ali ne bojim se nikoga! Borit ću se protiv bilo koga na svijetu. Francis je odličan momak i jedna jako draga osoba. Osim toga, volio bih završiti trilogiju sa Stipom. No, ako se Stipe neće boriti, onda mu trebaju oduzeti pojas, isto kao što je Henry Cejudo ostavio svoj pojas muha kategorije. Nakon toga treba organizirati borbu za pojas između Francisa i mene, jednostavno je.

U svakom slučaju Miočić je protivnik kojeg Amerikanac više želi.

- Da mogu birati, radije bih treću borbu protiv Miočića. To kažem zbog svega što su naše dvije borbe dosad značile. No, ja želim što prije odraditi svoju posljednju borbu i borit ću se protiv bilo koga tko mi to može omogućiti.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 12.05.2020.

    Sve je to lijepo da Stipe želi pomoći svojoj zajednici, no on mora podvući crtu, on je ipak profesionalac i treba se okrenut treninzima jer će izgubit od Cormiera a kamoli Francisa

  • hizzy 12.05.2020.

    Ajmo DC protiv Ngannoua za titulu pa kad dobijes batina ces gledat Stipea i Ngannoua za pojas. Neka mu "oduzmu" pojas ionako mu moraju dat sansu da ga vrati cim on bude htio. Ko je DC da govori ko se s kime treba borit?

  • Silius 12.05.2020.

    Dajte mu koga god svi ce lec. Legli su i Cormier i Ngannou pa i opet ce ako treba. Covjek je vatrogasac ,smiren ,prizemljen... Da trenira 30 posto ko i ovi strah me i pomislit kakav bi bio,a i ovako bez toga je vladar ali doslovno vladar heavyweighta zadnjih par godina. DC bi mogo malo smirit jer mora bit svjestan da je on taj koji je Stipi "izbio" oci i da radi toga Stipe jos ne trenira i ne bori se.... A Cormier je mali miljenik Dane Whitea i UFCa , Hearb Dean kojeg jako cijenim ko sudca i bivseg borca nijednom nije opomenuo Cormiera u toj borbi ,isto tako ceko je da Stipe udari nemocnog Cormiera 30 puta prije nego pomisli zaustavit borbu jer se nado cudu da ce se DC izvuc . U mnogim borbama nakon 2 udarca odma zaustavlja.... Stipe,spremi se i usutkaj ih jos jednom .

Komentiraj...
Vidi sve komentare