Obavijesti

Sport

Komentari 27

Miočić odgovorio Cormieru: Samo dižeš buku, borit ću se!

Miočić odgovorio Cormieru: Samo dižeš buku, borit ću se!
3

Već sam rekao da ću se boriti protiv Cormiera. On samo voli dizati buku. Moj tim radi na osiguravanju lokacije za trening i datuma borbe, poručio je Stipe Miočić šefu UFC-ja

VIDEO

Moramo odraditi borbu između Stipe i Cormiera, a Ngannou je onda idući. Moramo to što prije riješiti, rekao je šef UFC-a Dana White u subotnjoj večeri u kojoj je Ngannou za samo 20 sekundi riješio Jairzinha Rozenstruika.

Pokretanje videa...

00:35
'Stipe i DC moraju se boriti što prije, pobjednik na Ngannoua!'
'Stipe i DC moraju se boriti što prije, pobjednik na Ngannoua!'

Priče, dakle, više nema, vrijeme je za djela. Miočić (37) i Cormier (41) moraju se boriti i to što prije. Cormier je proteklih tjedana svojim istupima stavljao sve veći pritisak na američkog Hrvata koji kao vatrogasac pomaže lokalnoj zajednici u Clevelandu i uopće ne trenira. A vrijeme curi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Već sam rekao da ću se boriti protiv Cormiera. On samo voli dizati buku. Moj tim radi na osiguravanju lokacije za trening i datuma borbe - poručio je Stipe.

- Imam pet pojaseva kod kuće. Ne moram sjediti ni na čemu. Da nisam ozlijedio mrežnicu, već bih se borio i umirovio.

Stipe je možda mrvicu bio neodređen u svom "tweetu". Je li mislio da će umiroviti DC-ja kojeg je "linkao" na kraju ili, pak, da će njemu to možda biti posljednja borba, malo je dvosmisleno iako je vjerojatnije ovo prvo.. U svakom slučaju za istu je kolovoz najrealniji, a Cormieru bi definitivno trebala biti zadnja.

- Ako se Stipe neće boriti, Francis je zaslužio borbu za titulu. A ako će se netko boriti protiv Francisa za titulu, onda sam to ja - još je jednom samouvjereno poručio Cormier.

Cormier: Bolji sam od Stipe, nisam trebao nikad izgubiti...
Cormier: Bolji sam od Stipe, nisam trebao nikad izgubiti...

- Prema Francisu imam sav mogući respekt, ali ne bojim se nikoga! Borit ću se protiv bilo koga na svijetu. Francis je odličan momak i jedna jako draga osoba. Osim toga, volio bih završiti trilogiju sa Stipom. No, ako se Stipe neće boriti, onda mu trebaju oduzeti pojas, isto kao što je Henry Cejudo ostavio svoj pojas muha kategorije. Nakon toga treba organizirati borbu za pojas između Francisa i mene, jednostavno je.

U svakom slučaju Miočić je protivnik kojeg Amerikanac više želi.

- Da mogu birati, radije bih treću borbu protiv Miočića. To kažem zbog svega što su naše dvije borbe dosad značile. No, ja želim što prije odraditi svoju posljednju borbu i borit ću se protiv bilo koga tko mi to može omogućiti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu