To je to što me zanima!

Što čeka Prosinečkog? Velika očekivanja i mizerna kvaliteta...

Robert Prosinečki vrlo brzo mora napraviti smjenu generacije, a na klupi Crne Gore debitirat će na prijateljskim utakmicama protiv Bjelorusije i Sjeverne Makedonije već u ožujku u Antalyji...
Vidi originalni članak

Robert Prosinečki uskoro će i službeno postati izbornik Crne Gore. Hrvatski stručnjak prvo će potpisati jednogodišnji ugovor s crnogorskim nogometnim savezom, pa se prvi put predstaviti tamošnjoj nogometnoj javnosti. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Crnogorci od dolaska Prosinečkog imaju prilično velika očekivanja, a on će na klupi "sokola" debitirati u ožujku, prijateljskim dvobojima u Antalyji protiv Bjelorusije i Sjeverne Makedonije. A što "velikog žutog" očekuje u Crnoj Gori? Puno posla, ali i manjak istinske kvalitete. Crna Gora je danas tek 70. reprezentacija svijeta, u kojoj su glavne zvijezde i dalje 34-godišnji Stevan Jovetić (Olympiacos) i 33-godišnji Stefan Savić (Atletico Madrid).

Prosinečki mora napraviti smjenu generacije, bitno pomladiti reprezentaciju, iako Crnogorcima manjka nadolazećih zvijezda, pa i igrača po većim europskim klubovima.

NOVI IZAZOV Prosinečki izbornik Crne Gore! Opet su doveli Hrvata na klupu

Sasvim je sigurno kako će Prosinečki u budućnosti još aktivnije pratiti HNL, u našem prvenstvu ima nekoliko zanimljivih kandidata za crnogorsku reprezentaciju. Marko Vukčević (Varaždin) bio je i na posljednjem okupljanju Crne Gore, na širem popisu te reprezentacije često je Vladan Bubanja (Lokomotiva), u Gorici su Momčilo Raspopović i Nikola Vujnović koji već imaju nastupe za A selekciju.

A tu je i Aleksa Latković kojeg je Prosinečki imao prilike trenirati u Rudešu. Hrvatski strateg sljedećeg će tjedna put Pariza na ždrijeb novog izdanja Lige nacija, gdje se Crna Gora natječe u Ligi B. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Sokol ga nije volio 04.02.2024.

    Dobro jutro narode Crne Gore točno je 12 sati.Koliko moraš biti jadan da Prosinečkog uzmeš za trenera-dovoljno je pogledati njegove rezultate-pametnom dosta.

  • Cropatria1 04.02.2024.

    Sto ceka Crnogorsku repku u vezi Decembarskog? Velika ocekivanja i mizerna (trenerska) kvaliteta...

  • Joza Prezaduzeni 04.02.2024.

    Zutog ceka crveni tvrdo pakovanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare