To je to što me zanima!

Što je potrebno kako bi 'kraljice šoka' prošle u četvrtfinale SP-a? Hrvatska ne ovisi sama o sebi

Nakon remija sa Senegalom i poraza od Švedske u grupnoj fazi, pobjeda protiv Crne Gore bila je imperativ hrvatskim rukometašicama kako bi zadržale šanse za četvrtfinale. Evo što im je još potrebno za prolaz...
Vidi originalni članak

Hrvatska reprezentacija pobijedila je Crnu Goru sa 26-25 (13-13) u prvoj utakmici druge faze grupnog dijela natjecanja na Svjetskom prvenstvu rukometašica, koja je u četvrtak odigrana u švedskom Göteborgu.

Pobjeda je bila imperativ za "kraljice šoka" kako bi ostale u kalkulacijama za prolaz u četvrtfinale SP-a. Nakon remija (sa Senegalom) i poraza (od Švedske) u grupnoj fazi hrvatske rukometašice ne smiju si priuštiti kiks u drugoj fazi natjecanja.

PALA JE CRNA GORA Djevojke, ma i dalje ste kraljice šoka i drame! Naša Riječanka konačno je dočekala pet minuta

Izabranice Ivice Obrvana odigrat će još minimalno dvije utakmice. U subotu (15.30 sati) "kraljice šoka" igrat će protiv Kameruna, a u ponedjeljak (18 sati) odmjerit će snage s reprezentacijom Mađarske.

Samo će prve dvije od šest reprezentacija proći u četvrtfinale, a našim rukometašicama potrebna je i pobjeda Švedske protiv Crne Gore uz dvije pobjede Hrvatske za prolaz u nokaut fazu.

STRAŠNA OZLJEDA VIDEO Teška ozljeda Hrvatice u Crnoj Gori. Jaukala je od boli, s terena ju iznijeli na rukama...

Kako stoje stvari, Crna Gora i dalje je prvoplasirana u skupini 1 druge faze SP-a s četiri boda, koliko ima i drugoplasirana Švedska, koja je odigrala utakmicu manje. Hrvatska je treća s tri boda u tri utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • matijaa988 08.12.2023.

    zašto jednostavno ne napišete Hrvatske rukometašice??

  • zelja123 07.12.2023.

    Nase kraljice, svi koji ih mrze samo se sjeti te da cure vam mogu bit muzevi koliko zraduju jel niti jedna zena ne komentira ovdje da pljuje, osim vas bedaka

  • poljurod 07.12.2023.

    Kraljice štoka

Komentiraj...
Vidi sve komentare