To je to što me zanima!

Što može Ten Hag? Ronaldo ide po svome, a momčad ne postoji

Spominju se novi napadači, ali konkretnih pomaka nema. 'Crveni vragovi' ne izgledaju dobro na terenu, atmosfera je 'toksična', a Cristiano Ronaldo i dalje je nezadovoljan
Vidi originalni članak

Protiv Brightona kod kuće poraz 2-1, zatim šok protiv Brentforda i četiri gola u mreži (4-0). Nije lako u ovoj situaciji biti navijač, ali ni igrač Manchester Uniteda koji se nalazi u nezavidnoj situaciji, a u problemima je i trener Erik Ten Hag koji shvaća gdje je došao i da sad mora napraviti pravi podvig.

NEZAPAMĆENA KATASTROFA Nova sezona, novi trener, novo sramoćenje: Brentford utrpao Unitedu četiri gola u 25 minuta!

Iako se govorilo da Cristiano Ronaldo (37) traži odlazak i ne želi više igrati za 'crvene vragove', očito je došlo do preokreta jer je Portugalac bio u vrhu napada. Dobre atmosfere među igračima nedostaje, a ugledni The Athletic tvrdi kako se upravo CR ne može 'vratiti na staro' nakon obiteljskih problema zbog kojih je propustio veći dio ljetnih priprema, a nezadovoljan je i suprotstavlja se treneru te suigračima.

- Želimo stvarati nove uspjehe, a u tim je planovima i Cristiano Ronaldo - poruka je Erika Ten Haga koji smiruje stvari.

Nakon posljednjeg poraza nije želio pozdraviti navijače, a to je samo 'dolijalo ulje na vatru' frustracijama na tribini. Engleski mediji tvrde da je odlazak Portugalca i dalje realna opcija, a spominje se mogućnost dolaska Alvara Morate (29), Jamieja Vardyja (35), Maura Icardija (29)...

NIŠTA OD SLOBODNOG DANA Dečki, 'ajmo trčećim: Ten Hag kaznio Ronalda i društvo za veliku blamažu u Brentfordu

Pitanje je kako će se sve rasplesti, a u sljedećem im kolu u goste dolazi vječni rival Liverpool koji također nije najbolje krenuo u sezonu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • NIKE 16.08.2022.

    Jedina greška karijere mu je što je napustio Juventus. Realno sada bi igrao već lagano 5. sezonu u Italiji, smatrali bi ga legendom na poluotoku.

  • Space Burek 16.08.2022.

    Ten Hag i United jedino mogu čekati iduću sezonu i izboriti EL ako budu imali sreće. Sve ove panične kupovine koje se spominju će im napraviti još veće probleme. Pogledajte samo ta imena - Morata, Icardi, Rabiot, Arnautovic haha sve lopate koje ni u slabijim ligama nisu napravili ništa. Morata je za sada ok ali majstor nije nikada dao više od 15 komada u Juventusu koji je u ono vrijeme bio svemirski brod za sve u talijanskoj ligi.

  • axl44 16.08.2022.

    Nevjerojatno kako su od kluba koji je, prije ne tako dugo igrao završnice LP i osvajao eng. ligu, napravili ovakvu smijuriju 🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare